Prodej bytu 3+kk 74 m2

Ke Karlovu, Ivančice - Němčice

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
prodáno

+ odměna zprostředkovatele vč. právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji nízkoenergetický byt 3+kk o velikosti 74 m2. Sklep 7 m2. Byt se nachází ve 3.NP v novostavbě viladomu o 3 bytech.
Dispozice: zádveří 3 m2, obývací pokoj s kk 32 m2, ložnice 11 m2, pokoj 12 m2, koupelna se sprchovým koutem a WC. Okna plastová s termoizolačním trojsklem. Moderní vytápění bytu infrapanely a řízené větrání - zpětná rekuperace odpadního tepla zabezpečí velmi nízké provozní náklady. Bezproblémové parkování před domem. Stavba je provedena ve vyšším standardu s použitím moderních materiálů. Zdivo je tvořeno pórobetonovými a vápenopískovými tvárnicemi YTONG, které skvěle akumulují a mají vynikající hlukovou izolaci.
Ivančice jsou moderním městem se čtyřmi základními, dvěma středními školami a odborným učilištěm. Nádherná okolní příroda - přírodní park Bobrava, se svými řekami, lesy a rybníky, vybízí cyklisty či pěší na romantické výlety do různých směrů. Dům se nachází na krásném klidném místě u soutoku tří hlavních evropských řek s dobrou dopravní dostupností, integrovaný dopravní systém. V blízkosti je veškerá infrastruktura včetně školy, školky, obchody, zdravotnictví.
Byt je vhodný pro klidné rodinné bydlení i jako investice.
Možnost nastěhování ihned. Velmi zajímavá atraktivní cena.

Prodej bytu 3+kk 74 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + odměna zprostředkovatele vč. právních služeb
KategorieByty 3+kk
LokalitaKe Karlovu, Ivančice - Němčice
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná74 m²
Plocha podlahová74 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Rok výstavby2018
ZařízenýNe
Sklepano (6 m²)
Velmi úsporná B
4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-329277
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová