nabízí, prodej, byty 3+kk Čs. armády 3220, Kladno

Čs. armády 3220, Kladno

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Kompletní cena

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte dokonalé místo pro pohodový rodinný život? Máme pro Vás řešení . Chytře uspořádaný byt o dispozici 3+kk, o podlahové ploše 76m2 + balkon 6m2, nacházející se v ulici Čs. Armády 3220 na Kladensku.

Nemovitost je umístěna ve 2.patře z 11 pater zrekonstruovaného panelového domu se dvěma výtahy a parkovištěm přímo před domem. Dominantou celého bytu je pak při vstupu východně orientovaný, prostorný a světlý obývací pokoj, jehož okna lemují celou jednu stranu s plynule navazujícím jídelním koutem. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči včetně pračky je díky dispoziční úpravě velmi příjemným způsobem součástí obývacího prostoru.
Vstupní chodba disponuje na míru řešenými vestavěnými skříněmi. Ložnice je hned po obývacím pokoji druhá nejprostornější místností, kde najdete jak vlastní čtecí či pracovní kout, opět na míru řešené úložné skříně tak i vstup na balkón. Celý nábytek včetně všech skříní jsou laděny do jednoho barevného tónu, díky tomu, tak máte velmi příjemný pocit z celého bytu. Což je pro dlouhodobé spokojené bydlení naprosto klíčový prvek.
Koupelna disponuje rohovou vanou a společnou toaletou. Poslední pokoj / Pracovna následně umístěna naproti vstupním dveřím. V celé nemovitosti jsou položeny plovoucí podlahy a dlažba v koupelně. Dům samotný disponuje bezpečnostními kamerami. Jako příslušenství je zde sklepní kóje o velikosti 2m2. Vytápění je zajištěno dálkově, přičemž veškerá spotřeba vody, tepla je přesně měřena pro následné vyúčtování. Měsíční poplatky činí: 4,338Kč/měsíc včetně fondu oprav: 2,181Kč za elektřinu. Byt nemá žádné právní omezení a z hlediska banky se tak jedná o ideální nemovitost na koupi. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

nabízí, prodej, byty 3+kk Čs. armády 3220, Kladno

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Kompletní cena
KategorieByty 3+kk
LokalitaČs. armády 3220, Kladno
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná83 m²
Plocha podlahová76 m²
Počet podlaží11
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,30 m
Balkónano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
90 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-339
Kontaktovat makléře