Prodej bytu 3+kk, 77m², Na Horizontu - Králův Dvůr

Na Horizontu 476, Králův Dvůr

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ cena za parkovací stání, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVACE!
Rádi byste bydlení v dosahu lesů s nádherným výhledem na Český kras a Koněprusy? Nenechte si ujít nabídku zajímavého bytu 3+kk s lodžií, sklepem a parkovacím stáním, v rezidenčním projektu Královský Horizont z roku 2008, v katastru Králův Dvůr v sousedství vyhledávaného města Beroun.
Bytová jednotka se nachází v 6. NP moderního domu s výtahem a překvapí Vás svou velmi příjemnou atmosférou. Celková podlahová plocha bytu vč. příslušenství je 76,79 m2. Z toho byt má 70,70 m2 + východně orientovaná lodžie 4,00 m2 + sklepní kóje 2,09 m2. Zajímavé architektonické pojetí celé stavby nabízí netradiční bydlení s dostatkem světla a nádhernými výhledy především z přilehlé lodžie, která nabízí příjemné posezení se sklenkou něčeho dobrého i v tropických letních dnech. Obývací pokoj, s prakticky vybaveným kuchyňským koutem, je dostatečně prostorný na umístění rozkládacího jídelního stolu i pohodlné sedací soupravy v relaxační části pokoje. Obě ložnice jsou neprůchozí a poskytují dostatek soukromí všem uživatelům bytu. Současný vlastník realizoval v roce 2016 částečné stavební úpravy, díky kterým nabízí tento byt, na rozdíl od sousedních bytů, prostornější koupelnu a dvě toalety. Nezanedbatelnou výhodou této nabídky je krajní kryté parkovací stání, které nabízíme nad rámec nabídkové ceny bytu za částku 400.000,- Kč.
Celý komplex devíti vila-domů se nachází v blízkosti zástavby rodinných domů s takřka vesnickou atmosférou a přitom v pěší dostupnosti od několika obchodů i supermarketů, pošty, zdravotních zařízení a restaurací. Pokud máte děti, tak jen několik metrů od domu je vynikající ZŠ i MŠ, dětská hřiště, rozsáhlé sportoviště a nově vybudovaný lanový park.
Králův Dvůr společně s městem Beroun nabízejí kvalitní rodinné bydlení, s nabídkou kulturních i sportovních zážitků a množstvím překrásných turistických tras a cyklotras. Stále váháte? Váš nový domov se nachází jen 15 minut autem po D5 na metro B Zličín nebo východním směrem 50 km od Plzně. Navíc je v blízkosti několika nádherných hradů jako je Karlštejn, Točník nebo Křivoklát a milovníky vody určitě okouzlí nepopsatelná zákoutí v okolí nedaleké řeky Berounky. Autobusová i železniční doprava funguje skvěle a zajišťuje pravidelné a časté spojení do Prahy i přilehlých měst.
Více informací, včetně nabídky kvalitního financování, se dozvíte na naší společné prohlídce.

Prodej bytu 3+kk,  77m², Na Horizontu - Králův Dvůr

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + cena za parkovací stání, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaNa Horizontu 476, Králův Dvůr
OkresBeroun
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná77 m²
Plocha podlahová71 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2009
Rok výstavby2008
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
80.2 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431024
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Hypermarket

Hypermarket

Škola

Škola