Prodej Bytu 3+kk v novostavbě 74m² a zahrádkou 161m² - Králův Dvůr - Levín

Na Lucberku 251, Králův Dvůr - Levín

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
prodáno

včetně provize, právních služeb a financování, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Pokud toužíte po opravdu klidné bydlení s vlastní zahradou v perfektním dosahu Berouna i Prahy, pak je tato nabídka právě pro Vás. Jedná se fakticky o uzavřenou a klidnou komunitu, kam zajíždí pouze auta rezidentů.

Byt se nachází v novostavbě domu z roku 2015 a je v dispozici 3+kk s komfortní výměrou 74,4m2 podlahové plochy, ale tím zdaleka nekončíme. Obrovskou výhodou tohoto bytu není jen skvělá metráž podlahové plochy bytu, ale také perfektní okrasná i užitková zahrádka s pergolou o ploše 161m2, kde můžete nejen relaxovat s rodinou a přáteli, ale také se realizovat, popřípadě umožnit svému domácímu mazlíčkovi úžasný výběh a zábavu.

V bytovém domě jsou pouze 3 bytové jednotky (v bloku 6 bytových jednotek), což umožňuje skutečně soukromý život v příjemné komunitě.

Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí, což Vám poskytne soukromí v každém okamžiku. Samozřejmostí je prostorná koupelna s vanou a samostatná toaleta.

Vytápění ústředního topení v bytě i TUV zajišťuje plynový kotel s regulací prostřednictvím termostatu.

Bez parkovacího stání.

Město Králův Dvůr se nachází v okrese Beroun ve Středočeském kraji, v těsné blízkosti města Berouna, na řece Litavce. Žije zde přibližně 9 900 obyvatel.
V polovině 13. století tu král Václav I. pravděpodobně vystavěl středověký dvůr. První písemná zmínka o Počaplech pochází z roku 1302, o Králově Dvoře z roku 1394, kdy zde panská jednota zajala krále Václava IV.

Pamětihodnosti:
Zámek Králův Dvůr
přírodní památka Zahořanský stratotyp

Dopravní síť:
Pozemní komunikace – Městem prochází dálnice D5 s exitem 22 (Beroun-západ). Město protíná silnice II/605 Praha – Beroun – Žebrák – Plzeň.
Železnice – Město protíná železniční Trať 170 Praha – Plzeň – Cheb. Je to dvoukolejná elektrizovaná celostátní trať zařazená do evropského železničního systému, součást 3. koridoru, doprava z Prahy do Plzně byla zahájena roku 1862. Na území města leží zastávky Králův Dvůr a Králův Dvůr-Popovice.

Veřejná doprava:
Autobusová doprava – Městská hromadná doprava v Králově Dvoře je zajištěna autobusovými linkami berounské MHD. Autobusové linky projíždějící městem vedly do těchto cílů: Beroun, Domažlice, Hostomice, Hořovice, Kladno, Klatovy, Plzeň, Praha, Tachov, Zbiroh, Zdice, Železná Ruda.
Železniční doprava – Po trati 170 mezi Berounem a Zdicemi jezdilo v pracovních dnech 19 párů osobních vlaků, o víkendu 17 párů osobních vlaků. Kromě přímých vlaků na trati 170 jezdí přes Králův Dvůr i železniční linka Beroun – Protivín spojující celou trať 200 s Berounem.

Náklady:
Fond oprav cca 1500,-Kč , záloha na elektřinu 1500,-Kč , záloha na plyn 2000,-Kč a vždy poskytovatelé vraceli přeplatek.

Jako inspiraci předkládáme vizualizaci vybavení bytu od našeho architekta.

Prodej Bytu 3+kk v novostavbě 74m² a zahrádkou 161m² - Králův Dvůr - Levín

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, právních služeb a financování, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaNa Lucberku 251, Králův Dvůr - Levín
OkresBeroun
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná74 m²
Plocha zahrady161 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
116 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-11-209
Kontaktovat makléře