Prodej, Byty 3+kk, balkon, sklepní koje, komora, 67m² - Mělník

Kosmonautů, Mělník

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi světlý byt po rekonstrukci o dispozici 3+kk s balkonem, komorou a sklepní kojí. Samotná velikost bytu čítá 58m2 + sklepní koje, komora a balkon 6m2. Suma sumárum okolo 67m2. Byt se nachází v šestém patře (7.NP) osmipodlažního zatepleného panelového bytového domu, který je po kompletní revitalizaci. Chloubou bytu je bezesporu výhled a to jak z obývacího pokoje do vzdálené krajiny, tak z obou pokojů a balkonu, ze kterého je vidět na historickou část města Mělníka směrem k náměstí. Výše uvedený balkon je doménou a velkou výhodou tohoto bytu. Právě tento dům disponuje jako jediný ve své kategorii (v Mělníku), neobvyklými a dodatečně namontovanými závěsnými balkóny, které byly instalovány při revitalizaci domu. Dům je jak bylo uvedeno zateplen, dále je opatřen novou fasádou, novou střechou, jsou vyměněné vchodové dveře, schránky, zvonky, dále je vybaven novým výtahem, vyměněny byly stoupačky a plastová okna. Byt prošel v r. 2011 kompletní rekonstrukcí a je částečně vybaven (jádro i příčky zděné Ytongem, elektroinstalace, voda, plyn, odpady, kuchyň na míru s vestavěnými spotřebiči, 2x vestavěná skříň na míru, koupelna s rohovou vanou a toaletou opatřena keramickým obkladem a dlažbou, v celém bytě - kromě pokojíku a ložnice - je též dlažba, interiérové dveře z masivu a velká rozkládací pohovka s úložným prostorem).
K bytu náleží uzamykatelná sklepní koje v suterénu domu, velká komora, možnost využít kolárnu a sušárnu. Vytápění bytu je ústřední, dálkové, parkování je možné z obou stran domu. Dům se nachází v centru veškeré občanské vybavenosti (základní a mateřské školy, hřiště, sportoviště, park, obchody, pošta, nemocnice, velmi dobrá dostupnost k autobusovému či vlakovému spojení, výborná dostupnost do Prahy). Byt je vhodný pro všechny, kteří se chtějí ihned nastěhovat (maximálně si vymalovat dle svých představ) a zbytečně neinvestovat do dalších úprav.
Těšíme se na společnou prohlídku s Vámi. Hypotéku zařídíme.

Prodej, Byty 3+kk, balkon, sklepní koje, komora,  67m² - Mělník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+kk
LokalitaKosmonautů, Mělník
OkresMělník
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná67 m²
Plocha podlahová72 m²
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Úsporná C
200 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14221067
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák