Prodej, Byty 3+kk, 75 m² - Praha 4

Nechvílova 1841/9, Praha - Chodov

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena vč. provize a právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Prodej krásného kompletně kvalitně zrekonstruovaného bytu 3+kk o velikosti 75 m2 plus 7 m2 lodžie plus 3 m2 sklep na Praze 4 pár minut od metra Chodov. Byt prošel v roce 2014 kompletní rekonstrukcí, má zděné jádro, nové rozvody, okna, bezpečnostní vchodové dveře. Za vchodem je chodba s úložnými prostory, vstup na samostatné WC, do prostorné koupelny s velkou rohovou vanou, po pravé straně je obývací pokoj s kuchyní, po levé dvě oddělené ložnice, v jedné z nich jsou dvě na míru dělané vestavěné skříně. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii, na které je udělaná nová dlažba. Kuchyň je plně vybavená kvalitními spotřebiči značky Bosh a Mora. Podlahy v celém bytě mají skvělé izolační vlastnosti, jsou teplé a nezničitelné. Interiérové dveře Sapeli jsou do koupelny, na záchod a do obývacího pokoje pojezdové, čímž je ještě lépe využitelný prostor a vyšší komfort bydlení. Dům je kompletně zrekonstruovaný, zateplený, na chodbách je kamerový systém. V okolí je kompletní občanská vybavenost, školy, školky, nákupní možnosti jsou cca 5 min. chůze obchod Lidl nebo v cca 7 minut chůze vzdáleném obchodním centru Chodov. Lokalita je bohatá na sportovní vyžití, kousek je Kunratický les, hned za domem dětské hřiště, v místě je klid. Stanice metra Chodov je cca 5 minut chůze, spojení autem do centra cca 10-15 minut, na okruh 5 minut. Parkování bezproblémové před domem, v místě nejsou parkovací zóny.

Prodej, Byty 3+kk, 75 m² - Praha 4

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena vč. provize a právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaNechvílova 1841/9, Praha - Chodov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná81 m²
Plocha podlahová75 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1982
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
78 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-01-087
Kontaktovat makléře
Sylvie Kalinová
CENTURY 21 Alex
+420 607 750 067
[email protected]
www.century21.cz/makler-sylvie-kalinova
IČ: 05408741

"Po studiu vydavatelské činnosti, reklamy a médií jsem se věnovala marketingu a obchodu v realitní sféře. Spolupracovala jsem s developery, investory, správci nemovitostí, subdodavateli, právníky a dalšími. Vždy mě bavilo propojovat marketing s obchodní činností, tyto dvě oblasti se společně perfektně doplňují a já s nimi pracuji i v současné realitní praxi.
Ráda se postarám o vaši nemovitost od první myšlenky na prodej přes profesionální focení, propracovanou inzerci, kompletní prodejní servis, až po převody energií. Pokud hledáte pronájem kanceláří, obchodních prostor, hal a skladů, ráda se hledání chopím a spolu s vámi najdu nejvhodnější prostory a pomohu s vyjednáním výhodných podmínek. Stále si udržuji přehled o současném trhu a snažím se být všestranná."

Kontaktovat makléře
bgSylvie Kalinová