Prodej novostavby byty 3+kk s balkonem, parking, sklep, 77 m² - Praha - Dolní Chabry

K Beranovu 1192/21, Praha - Dolní Chabry

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám novostavbu bytu 3+kk s balkonem (7 m2), garážovým stáním a sklepe. Byt o výměře 77 m2 se na nachází ve 2. nadzemním podlaží v projektu Nové Chabry.
Byt tvoří vstupní hala s toaletou, obývací pokoj s výstupem na prostorný balkon, 2 ložnice a koupelna s vanou a toaletou. V bytě není kuchyňská linka, je zde příprava pro napojení vody a odpadů. Parkovací stání se nachází ihned u vstupu do domu a za ním se nachází sklep.
Projekt Nové Chabry nabízí velmi příjemné a moderní bydlení. Veřejné prostranství je osazeno lavičkami, je zde vybudované dětské hřiště. V rámci projektu bylo realizováno malé komerční centrum s náměstím, kde naleznete obchod s potravinami, fitness centrum, bistro, vinotéku a mateřskou školu. 
Dopravní dostupnost na metro 'C' (stanice Kobylisy), která je zajištěna autobusovými linkami ze zastávky přímo před projektem. Kompletní občanská vybavenost včetně pošty, mateřské i základní školy, obchody a obchodní centrum Letňany a Krakov. Majitel si vyhrazuje právo prodat byt nejvýhodnější nabídce.

Prodej novostavby byty 3+kk s balkonem, parking, sklep, 77 m² - Praha - Dolní Chabry

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 3+kk
LokalitaK Beranovu 1192/21, Praha - Dolní Chabry
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná77 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
Velmi úsporná B
253 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-11-109
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá