Prodej kompletně zrekonstruovaného bytu 3+kk, lodžie, sklep, 63 m², Praha - Háje

Cyprichova 708/4, Praha - Háje

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

měsíční splátka anuity 4 370 Kč, záloha na služby cca 3 800 Kč + elektřina, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Pokud chcete bydlet ve zcela zrekonstruovaném krásném bytě pouhých 300 metrů od metra Háje s výhledem do zeleně, mohl by Vás zajímat právě tento třípokojový byt.
Byt se nachází v městské části Háje, ve 3. patře velmi dobře udržovaného a částečně zrekonstruovaného panelového domu (nová fasáda a střecha včetně izolací).
Rekonstrukce bytu obsahuje nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, celé nové zděné jádro včetně zařizovacích předmětů, plovoucí podlahy, obložky a dveře, novou kuchyňskou linku a osvětlení v předsíni a koupelně.
Obývací pokoj a obě ložnice jsou orientovány na západ, díky čemuž je byt v průběhu dne pěkně prosvětlený. Z jedné ložnice je vstup na lodžii, kde si můžete odpočinout třeba při čtení oblíbené knihy.
Byt se prodává nezařízený, avšak s výběrem vhodného vybavení vám rádi pomůžeme. K bytu patří sklepní kóje umístěná v suterénu domu.
V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (mateřská školka, základní a střední škola, dále také dětská hřiště, obchody a kavárny) a skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy (autobusová zastávka a stanice metra Háje se nacházejí pouhé 3 minuty chůze od domu).
Za necelou čtvrthodinku procházky se dostanete k přírodnímu parku Botič-Milíčov s množstvím rybníků, Milíčovský les, dětská hřiště, cyklostezky.
Parkování je možné hned u domu.
Byt je perfektní volbou pro rodinné bydlení, ale i pro jednotlivce či páry kteří mají rádi prostor.
Nabízená nemovitost je v družstevním vlastnictví, převod do osobního vlastnictví bude možný od roku 2022. Na družstevním podílu vázne anuita ve výši 700 000 Kč. Anuitu lze splácet měsíčními splátkami ve výši 4 370 Kč. Přesto, že se jedná o nemovitost v družstevním vlastnictví, je připraveno financování nákupu hypotečním úvěrem se zástavou jiné nemovitosti a nebo speciálním úvěreme bez nutnosti zástavy jiné nemovitosti. Výše úvěru je možné přizpůsobit požadavkům kupujících.
Těším se na naše společné setkání při prohlídce tohoto bytu.

Prodej kompletně zrekonstruovaného bytu 3+kk, lodžie, sklep, 63 m², Praha - Háje

Popis nemovitosti

Cenaprodáno měsíční splátka anuity 4 370 Kč, záloha na služby cca 3 800 Kč + elektřina, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaCyprichova 708/4, Praha - Háje
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVano
Plocha užitná63 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
108 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-11-491
Kontaktovat makléře