3+KK s terasou a parkingem v novostavbě Nad Rokytkou

Modrého 1107/5, Praha - Hloubětín

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Garáž
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme na prodej velmi pěkný byt 3+KK o ploše 80,2 m2 + terasa 10 m2, který je součástí 4. etapy oblíbeného projektu Nad Rokytkou. Toto bydlení splňuje vše, co od bydlení v novostavbě očekáváte. Byt se nachází v nejvyšším podlaží budovy, má pěknou dispozici, kde srdcem bytu je velký obývací pokoj, ze kterého se dostanete na jihozápadně orientovanou terasu. Na obývací pokoj plynule navazuje kuchyňský kout s oknem. Dále zde najdeme 2 samostatné ložnice orientované na jih, koupelnu s rohovou vanou a WC, samostatné WC a širokou předsíň, kde se nabízí možnost pro vybudování rozsáhlých úložných prostor.
Byt má dřevěná okna se sítěmi proti hmyzu, klimatizaci. K bytu náleží dobře přístupný sklep v přízemí domu a jedno prostorné parkovací stání.
Projekt splňuje energetický standard B a v jeho okolí najdete vše: MŠ, ZŠ, cyklostezku, fitness stezku, 2 dětská hřiště, soukromý park, park Zahrádky. Dům se nachází kousek od zastávky tramvají U Elektry a také je možné dojít na zastávku metra linky B Kolbenova.
Doporučujeme prohlídku.

3+KK s terasou a parkingem v novostavbě Nad Rokytkou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 3+kk
LokalitaModrého 1107/5, Praha - Hloubětín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení5.900 Kč poplatky + elektřina
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná90 m²
Plocha podlahová90 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Rok výstavby2016
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Terasaano (10 m²)
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Velmi úsporná B
104 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky01721241
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová