Nový byt 3+kk s velkou terasou

Naskové, Praha - Košíře

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný nový byt o dispozici 3+kk a rozloze 85,3 m2 (+18,6 m2 terasa) z projektu Aalto Cibulka dokončeného v loňském roce. Na dům i zařízení bytu se vztahuje záruka. K bytu náleží garážové parkovací stání a sklep.
Obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,6 m2) i obě ložnice (14,8 m2 + 13,2 m2) mají přímý vstup na terasu s jihozápadní orientací směřující do zalesněné oblasti přírodního parku. Vybavení bytu je ve vysokém standardu. Moderní kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, LED osvětlení, kvalitní dřevěné podlahy, podhled pro umístění projektoru s osvětlením na dálkové ovládání, elektrické venkovní žaluzie, bezpečnostní dveře NEXT třídy 3, videotelefon, optická přípojka k internetu (T-Mobile, rychlost 1 Gbit/s), koaxiální TV rozvod, datový rozvod.
V domě je kamerový systém, vstupy na čip, k dispozici kočárkárna a mycí místnost pro jízdní kola / zvířata.
Bytový dům se nachází v příjemném a tichém prostředí v těsné blízkosti přírodní památky Vidoule a rozsáhlého parku. Areál je uzavřený, s naprostým vyloučením automobilové dopravy, která je svedena výhradně do podzemních garáží. Součástí areálu budou v blízké době restaurace a další služby. V docházkové vzdálenosti se nachází základní škola, mateřské školy, obchod s potravinami a množství sportovišť (squash, tenis, golf aj.), dále autobusová zastávka a vlaková stanice Cibulka s přímým spojením Smíchov - Hl. nádraží. Cesta do centra Smíchova s obchody a službami zabere cca 15 minut, stejně tak cesta do nákupní zóny na Zličíně nebo v Nových Butovicích. Nesporným benefitem dnešní doby je pak plánovaný projekt "Vidoule (ne)změněná", který slibuje pěší propojení městských částí a zachování přírodního nerušeného rázu krajiny.
Doporučujeme prohlídku.

Nový byt 3+kk s velkou terasou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaNaskové, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná104 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Rok výstavby2020
Výtahano
Terasaano (18 m²)
Sklepano
Velmi úsporná B
1805.48 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-11-011
Kontaktovat makléře
Lada Slezáčková
CENTURY 21 General
+420 721 030 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-lada-slezackova
IČ: 07601565

"Do světa realit mě přivedly vlastní zkušenosti s realitními makléři, s nimiž jsem se setkala v osobním životě, při koupi, prodeji či pronájmu své nemovitosti (nevlastním jich tolik, jen jsem se častěji stěhovala:-)). Vždy jsem měla pocit, že se to dá dělat jinak a lépe;-). 
Mě práce baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Zároveň kladu velký důraz na osobní a individuální přístup ke každému klientovi. Mou zálibou je interiérový design, který ráda využívám při Home Stagingu. Fotografie nemovitostí na profesionální úrovni jsou pro mě samozřejmostí. Mým cílem je nejen prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu, ale záleží mi především na Vaší spokojenosti.  
Za každým prodejem se skrývá lidský příběh. To je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř... 
Neváhejte mě kontaktovat, ráda se s Vámi sejdu u kávy:-)."

Kontaktovat makléře
bgLada Slezáčková