Prodej tichého světlého bytu 3+kk+lodžie / 68 m2

Jílovská, Praha - Lhotka

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej tichého světlého bytu v 1. patře dobře udržovaného domu s výtahem na Lhotce. Dva samostatné pokoje jsou orientovány na severozápad a obývací pokoj s kuchyňským koutem a zasklenou lodžií po celé šířce bytu je orientován na jihovýchod. Před 10 lety prošel byt kompletní rekonstrukcí včetně elektřiny, výměny vnitřních dveří za nové i s obložkami, nová koupelna, kuchyň. V nadstandardně velké koupelně je rohová vana, umývadlo, pračka a úložné prostory za ní. WC s umyvadlem je samostatné. V předsíni i v ložnicích jsou truhlářem na míru udělány skříně, které skýtají dostatek úložného prostoru. Další skladovací prostor je v komoře přímo sousedící s bytem na stejném patře. Do stoupačky bytu je přiveden plyn, pokud by zájemce preferoval např. plynový sporák. Nízké náklady na bydlení - Fond oprav 720 Kč, zálohy na služby pro 4 lidi jsou 3.764 Kč. Možno převzít hypotéku s velice výhodným úrokem!
Lze využívat kolárnu ve vedlejším domě. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, SŠ, pošta, nákupní centrum, koupaliště s biotopem. Na zastávku autobusu jsou to 3 minuty. Na metro Smíchovské nádraží nebo Kačerov je to asi 10 minut. Doporučuji prohlídku!

Prodej tichého světlého bytu 3+kk+lodžie / 68 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaJílovská, Praha - Lhotka
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná69 m²
Plocha podlahová69 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (1 m²)
Méně úsporná D
103 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08531006
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová