Prodej bytu 3+kk , 89,2 m² / B, S, G - Rezidence Záhálka

Mezi vodami, Praha - Modřany

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
11 290 000 Kč

včetně poplatků, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Máme pro Vás jedinečnou příležitost koupě bydlení, které bude dostavěno v září roku 2024, k předání bude ke konci roku 2024. Tato nemovitost je přímo stvořená proto, aby jste si život užívali a zároveň využívali plný potenciál lokality a komfortu dopravy, sportovních či volno časových aktivit s rodinou a přáteli.

Použili jsem fotografie a 3D scan virtuální prohlídku ze vzorového bytu.

Představujeme Vám nadstandardní byt o dispozici 3+kk o velikosti 72,6m2, s terasou o velikosti 16,6 m2 v 14.NP budovy B nového bytového projektu Moje Zahálka v lokalitě Praha – Modřany. Majitel upravil vnitřní dispozici bytu tak, aby byla plně využita jeho obytná plocha a obyvatelé měli prostor také pro dětský pokoj nebo home office. Byt poskytuje maximální komfort a navíc výjímečný jihozápadní výhled na Vltavu, Barrandov a okolní přírodu ve spojení s pulzujícím městem.

Každá místnost poskytuje svému obyvateli 100% soukromí a životní prostor, který všichni potřebujeme. Ohniskem bytu je 33,7 m2 velký obývací pokoj, který spojuje kuchyňskou část s jídelním a obývacím prostorem, s přístupem na terasu. Hlavní ložnice disponuje též vstupem na balkon. Naproti ložnici je prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem, a dále samostatný pokoj, který je možno využít jako dětský pokoj, pokoj pro hosty nebo home office.

Život není jen v bytě, ale i v jeho okolí. V bezprostřední blízkosti domu naleznete kromě hřiště pro děti i hřiště zvířecí, amfiteátr, a dokonce komunitní zahradu a v ní hmyzí domek. Moje Zahálka je snadno dostupná nejen autem, ale také tramvají nebo vlakem a v neposlední řadě na kole. Centrum Prahy je od Zahálky vzdáleno pouhých 15 minut vyhlídkové jízdy na kole podél toku Vltavy.

9ti jamkové golfové hřiště Hodkovičky je vzdáleno 5 minut. Hlavní pražská inline / cyklostezka podél Vltavy vede přímo okolo. To je jen krátký výčet všech výhod. Nejlépe uděláte, když se přijdete osobně podívat. Kontaktujte realitního makléře.

Prodej bytu 3+kk , 89,2 m² / B, S, G - Rezidence Záhálka

Popis nemovitosti

Cena11 290 000 Kč včetně poplatků, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaMezi vodami, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná89 m²
Plocha podlahová72 m²
Podlaží umístění14. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Rok výstavby2022
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (16 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02121114
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat
ČSOB, Česká Spořitelna, Moneta, FIO banka

Banka

Banka
Česká Spořitelna

Autobus

Autobus
Černý Kůň, Modřanská škola

MHD

MHD
Černý Kůň, Modřanská škola

Kino

Kino
Kino Modřanský biogarf

Kulturní centrum

Kulturní centrum
Kino

Nemocnice

Nemocnice
Poliklinika Modřany

Obchod

Obchod
Kaufland

Hypermarket

Hypermarket
Kaufland , OBI

Restaurace

Restaurace
Rosmarina

Škola

Škola
Rakouské Gymnázium, Klasické Gymnázium Modřany, ZŠ, MŠ

Školka

Školka
MŠ Angel

Sportoviště

Sportoviště
Golf Club Hodkovičky, Modřanská stezka na kolo brusle až na Zbraslav

Bazén

Bazén
Plavecký bazen Podolí

Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun