Prodej, bytu 3+kk,T,B, 91m2, Praha - Řepy

Skuteckého 1705/3a, Praha - Řepy

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Balkón, Terasa
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Prodej bytu – Skuteckého 1705/3a, 163 00 Praha 17
Nabízíme k prodeji krásný prostorný světlý byt 3+kk v 6. patře cihlového domu z roku 2006 v ulici Skuteckého 1705/3a, Praha 6 - Řepy. Byt je situován na jihovýchod s příjemným výhledem na Prahu. Celková výměra bytu včetně balkonu a terasy je 89m2. Samotná výměra bytu činí je 76,79 m2 + balkón 4,38m2 + Terasa 11.17m2. Nemovitost má prostorný obývací pokoj s udržovanou kuchyňskou linkou s veškerými spotřebiči, zakončenou barovým posezením. Na oknech obývacího pokoje jsou vnější stínící předokenní rolety. Z centrální vstupní haly je vstup do dvou neprůchozích ložnic, koupelny a samostatné toalety. V předsíni jsou též na míru zabudované prostorné šatní skříně, botník. V koupelně je vana se skleněnou zástěnou, zrcadlová skřínka a úložná skříň. V hlavní ložnici je umístěna prostorná rohová šatní skříň. Součástí bytu je satelitní přijímač k příjmu TV signálu od společnosti Skylink. Byt je zařízený osvětlením a připravený po dokončení celé transakce k nastěhování. K dispozici je převedení dlouhodobé nájemní smlouvy na garážového stání za částku 1.300,-Kč/měsíc.

Dům je bezbariérový, s výtahem. Vytápění domu je dálkové ústřední z výměníkové stanice, dům je nízkoenergetický PENB – kat. B. V Řepích nejsou parkovací zóny. Velkou výhodou pro rodiny s dětmi je uzavřená zahrada s dětským hřištěm ve vnitrobloku, pouze pro rezidenty domu.
V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost – mateřské a základní školy, poliklinika a ordinace dalších odborných i praktických lékařů, lékárny, pošta, úřady, několik obchodů (Billa přímo před domem, Albert, Lidl, Hornbach aj.). V okolí se nachází mnoho výletních cílů do zeleně (řepský lesopark, obora Hvězda, Ladronka a lesopark Cibulka. Přímo vedle domu je zastávka autobusu č. 225 směr metro Luka a Stodůlky a na Divokou Šárku. Další autobusy a tramvaje jedou z nedaleké zastávky Slánská. Pouze 10 minut cesty do nemocnice Motol (bus 180), kde je i stanice metra. Další blízké stanice metra, kde jsou zároveň i obchodní centra, příp. kina jsou: Stodůlky (5 minut busem), Zličín (10 minut busem), Anděl (16 min tram/busem), Lužiny (12 min. busem). Do centra města se tramvají nebo busem lze dostat za 23 minut. V Řepích se nachází nový krytý plavecký bazén se sportovním centrem, restaurace, bowling a mnoho dětských hřišť a sportovního vyžití pro děti i dospělé.

Celkové náklady bez elektřiny činí pro 4 osoby: 4.460,Kč.

Prodej, bytu 3+kk,T,B, 91m2, Praha - Řepy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+kk
LokalitaSkuteckého 1705/3a, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Plocha podlahová76 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2006
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Terasaano (11 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
112.7 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-028
Kontaktovat makléře