Prodej bytu 3+kk 76,8 m², terasa a garážové stání, Praha - Uhříněves

Za Lípou 1621/2, Praha - Uhříněves

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme moderní, nadstandardně vybavený byt 3+kk s velkou terasou, vlastním garážovým stáním a sklepem v novostavbě bytového domu v Uhříněvsi.
Nemovitost je umístěna v 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního domu postaveného v roce 2018. Vnitřní plochu třípokojové bytové jednotky o rozloze 76,8 m2 doplňuje terasa 10,2 m2. Z centrálně umístěné chodby bytu se vstupuje do jednotlivých obytných místností, do koupelny, samostatné místnosti s toaletou a do technické místnosti. Zázemí bytu tvoří koupelna, toaleta a technická místnost, přičemž každá z místností má vlastní odvětrávání. Na terasu vybavenou nábytkem a markýzou je možné vstoupit nejen z hlavní obytné místnosti, ale i z ložnice. Západní orientace terasy zajišťuje oslunění bytu právě v době odpočinku po náročném pracovním dni.
Všechny doplňky bytu, svítidla, nábytkové vybavení i elektrospotřebiče, byly majiteli vybírány s důrazem na vysokou kvalitu, design, funkčnost a minimální energetickou náročnost. Výsledkem je velmi příjemná atmosféra bytu, která okouzlí každého návštěvníka. Jen namátkou zmíníme kompletně vybavenou moderní designovou kuchyňskou linku s ostrůvkem, ve kterém je zabudována sklokeramická indukční deska, kvalitní horkovzdušná trouba, myčka nádobí, odsavač par a kombinovaná lednice. Příjemným vybavením je i vinotéka pro milovníky vína.
Obývacímu pokoji dominuje velká sedací souprava z potahem z alcantary s úložným prostorem a další vybavení. Ložnice je vybavena King size postelí s nábytkovými doplňky a úložnými prostory. Třetí obytná místnost je nyní pokojem, který byl zařízen s cílem vytvořit praktický a útulný prostor pro děti.
V koupelně s kvalitními obklady a keramickou podlahou je prostorný sprchový kout se sprchou s dešťovými efektem a termostatickou hlavicí. Ani zde samozřejmě nechybí vhodně zvolený koupelnový nábytek. V technické místnosti je umístěna moderní pračka a sušička. Na podlaze bytu je položena laminátová plovoucí podlaha v odstínu přímořské borovice. Výčet veškerého vybavení je natolik rozsáhlý, že jej není možné uvést v tomto popisu, proto jej předáme jako samostatný soupis každému zájemci o prohlídku.
K bytové jednotce náleží vlastní sklep o velikosti 2 m2 a další prostor pro uložení kočárků či kol, který je sdílen pouze s majiteli jednoho dalšího bytu. Uhříněves je ideálním místem pro rodinu, která hledá klidné místo k bydlení s kvalitní a rychlou dostupností do centra Prahy do 20 minut. Právě tuto podmínku nabízená nemovitost splňuje. Po třech minutách chůze z bytu dojdete do krásné Obory v Uhříněvsi, sportovce bude zajímat krytá tenisová hala, k nákupům můžete využít nedalekou Billu nebo Penny Market, obchůdky, restaurace a kavárny. Zaujala vás naše nabídka? Zavolejte si o termín osobní prohlídky.

Prodej bytu 3+kk 76,8 m², terasa a garážové stání,  Praha - Uhříněves

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaZa Lípou 1621/2, Praha - Uhříněves
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Plocha podlahová76 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2018
Rok výstavby2016
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,65 m
Terasaano (10 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
91.9 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-115
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka
Česká spořitelna, Unicredit bank

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket
Billa, Lidl, Penny

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště
tenisové kurty, lezecká stěna, cyklostezky

Fitness

Fitness