Prodej bytu 3+kk v novostavbě, 125m2 s velkou terasou, lodžií, sklepem a parkovacím stáním

Oty Bubeníčka 1638/3, Praha - Uhříněves

Prodej, Byty 3+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie, Terasa
  • Sklep
  • Výtah
rezervováno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám prostorný byt 3+kk s velkou terasou, zasklenou lodžií a parkovacím stáním. Velkorysý byt se nachází v 1. NP bytového komplexu Vivus Uhříněves v blízkosti Nového náměstí. K prakticky dispozičně řešenému bytu o celkové ploše 90 m2, jejíž součástí je zasklená lodžie orientovaná na západ a zděný sklep, náleží terasa orientovaná na východ s plochou 34,32 m2 a venkovní parkovací stání. Z prostorné předsíně o ploše 12,68 m2 se dostanete do jednotlivých místností – kuchyně s obývacím prostorem o ploše 29,73 m2 a na ně navazující zmíněnou terasu, dvou ložnic - každé o ploše téměř 16 m2, dále pak na WC, do koupelny s vanou a komory. Byt se prodává bez vyobrazeného vybavení, pouze s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči – troubou, varnou deskou, lednicí s mrazákem a myčkou. Současní majitelé jsou ale otevřeni jednání, pokud se Vám některé vybavení bytu líbí a rádi byste si ho v bytě ponechali. Vše vybírali s pečlivostí sobě vlastní a v nejvyšší kvalitě. Nízkoenergetická budova s pěti nadzemními podlažími byla zkolaudována ke konci roku 2019 a nachází se zde celkem 60 bytů. Měsíční náklady na bydlení pro 2 osoby činí 3659 Kč plus zálohy na elektřinu 1240 Kč.
Pražská Uhříněves se nachází na jihovýchodním okraji Prahy a v posledních letech se stala velmi žádanou lokalitou díky komfortnímu a modernímu bydlení blízko přírody a přitom dobré dopravní dostupnosti do centra Prahy (v Uhříněvsi zastavuje přes 14 linek MHD, jezdí zde vlaky, dálkové autobusy), například na Hlavním Nádraží jste za 15 minut, jen 10 minut trvá cesta autobusem na metro Háje, 20 minut k metru Depo Hostivař. Navíc se zde rychle rozšiřuje a zkvalitňuje místní občanská vybavenost. Naleznete zde mateřskou i základní školu, domov pro seniory, poštu, služebnu Městské policie, mnoho obchodů, restaurací a jiných služeb. Na velké nákupy nebo za zábavou je možné vyrazit do nedaleké nákupní zóny Čestlice nebo do OC Chodov. Mimo to nabízí Uhříněves sportovní vyžití a prostor k relaxaci - fotbalové hřiště, tenisové kurty, fitness, skate park a v nedalekých Čestlicích vodní park Aquapalace Praha. Pár kroků od centra obce se nachází Podleský rybník, se kterým těsně sousedí místní obora. Je to místo jako stvořené pro rodinné vycházky nebo sportovní vyžití. Milovníci cyklistiky jistě ocení bohatou nabídku cyklostezek, které se neustále rozšiřují do dalších částí Prahy. Na výlet můžete zavítat i do Průhonického zámku nebo do zámeckého parku s botanickou zahradou.

Prodej bytu 3+kk v novostavbě, 125m2 s velkou terasou, lodžií, sklepem a parkovacím stáním

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaOty Bubeníčka 1638/3, Praha - Uhříněves
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná90 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2019
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (34 m²)
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (4 m²)
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
OdpadVeřejná kanalizace
Velmi úsporná B
76 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky125-11-122
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková