Prodej světlého bytu 3+kk 75 m2, balkon, garáž, - Praha - Vinoř

Českodubská 775, Praha - Vinoř

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Balkón
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej světlého bytu 3+kk v osobním vlastnictví o výměře 72,76 m2 + balkon 2,05 m2 s garážovým stáním v klidné části Prahy 9- Vinoř, v ulici Českodubská. Byt je umístěn ve 2. NP (1. patře ze 3) a skládá se ze vstupní chodby (11,17m2), koupelny s vanou (4,27 m2), samostatného WC (1,99 m2), dětského pokoje (12,64 m2) se vstupem na balkon (2,05 m2), ložnice (9,63 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (29,93 m2), a komory (3,13 m2) . Byt je vybaven vestavěnými skříněmi na chodbě, v ložnici a dětském pokoji, kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči – myčka, lednice s mrazákem, varná deska, trouba, odsavač par, v koupelně vanou, umyvadlem a přípojkou pro pračku. V dětském pokoji je na zakázku vyrobená patrová postel pro 2 děti s dostatkem úložného prostoru. V komoře je umístěn vlastní plynový kotel se zásobníkem vody zajišťující vytápění a ohřev TUV. Podlahové krytiny tvoří keramická dlažba, a lamino plovoucí podlahy. Orientace bytu je na tři strany – obývací pokoj do zeleně na východ, jídelna s kuchyní na jih, ložnice a dětský pokoj s balkonem na západ. K bytu náleží garážové stání v suterénu sousedního domu. K dispozici je též kolárna v přízemí domu. Za domem je ohrazené dětské hřiště, na které je přehledně vidět z obývacího pokoje.
Vinoř je velmi žádanou lokalitou pro svou polohu v přírodě, a přitom je snadno dopravně dosažitelná, nabízí kompletní občanskou vybavenost, v pěší vzdálenosti je centrum Vinoře, kde je škola, školka, pošta, zdravotní středisko, lékárna, knihovna, kulturní a vzdělávací centrum, supermarket, mnoho obchůdků a restaurací, cukrárna, pekárna + další služby a spousta zeleně, dále pak 2 minuty jízdy autem či 2 stanice autobusem nákupní centrum (Billa, DM, Pepco ). V místě a okolí se nachází také parky a rybníky, zámek Ctěnice se zámeckým parkem, naučné stezky i nové cyklostezky, ideální lokalita pro rodiny s dětmi i na procházky či vyjížďky na kole. Výborná je také dopravní dostupnost, nejbližší autobusová zastávka (Vinořský zámek) je vzdálená do 4 min chůze, doba jízdy 10 minut na metro C Letňany, nebo 7min jízdy na vlakové nádraží Satalice. Majitel si vyhrazuje právo přijmout výhodnější nabídku. Možnost financování hypotečním úvěrem, který vám rádi vyřídíme.

Prodej světlého bytu 3+kk 75 m2, balkon, garáž, - Praha - Vinoř

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaČeskodubská 775, Praha - Vinoř
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (2 m²)
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
126 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521023
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose