Prodej luxusního bytu 3+kk s terasou 52 m² a nádhernými výhledy na Grébovku, Praha

Vršovická 1525/1b, Praha - Vršovice

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Toužíte po ideálním rodinném bydlení s nádhernými volnými výhledy, těsně spjatém s oblíbeným parkem Grébovka a s komfortní blízkostí centra města i veškeré občanské vybavenosti? Je jen málo míst, kde se snoubí veškeré požadavky moderní rodiny na klidný a komfortní domov. Pojďte se přesvědčit.

Byt o velikosti 126,5 m2 v novostavbě projektu ...... z roku 2004 se nachází v předposledním 6. patře. Váš dojem ze dvou prostorných ložnic, šatny, velké koupelny a sluncem zalitého obývacího pokoje s krásnou kuchyní se spotřebiči Miele doslova umocní nadšení, jakmile vstoupíte na prostornou terasu. Na Vinohradech chce bydlet každý, ale takovýto pohled právě na vinice Havlíčkových sadů s Grébovou vilou a Viničním altánem si budete moci vychutnat pouze vy. A to kdykoliv, třeba při posezení u grilu s přáteli, či sklenkou dobrého vína nebo jen tak při relaxu v teple pohovky vašeho obýváku.

Celé bydlení je velice prakticky a nadstandardně zařízeno. Příjemné dřevěné podlahy, vysoké bezfalcové dveře a také velká okna ve všech místnostech zpříjemňují obytný prostor. Koupelna s vanou, sprchou, bidetem a toaletou je doplněna druhou samostatnou toaletou, jedna šatna patří k hlavní ložnici a druhá může sloužit např. jako botník vedle vstupních dveří. Součástí nemovitosti je zděná sklepní kóje a jedno široké parkovací stání, vhodné i pro invalidy.

Senzační lokalita nadchne nejen pejskaře či rodiče dětí - oblíbený park Havlíčkovy sady je vhodný absolutně pro všechny. Najdete zde dětská hřiště, sportoviště, psí loučku i možnosti posezení u sklenky vína. Tečkou v praktičnosti občanské vybavenosti je výborná restaurace, fitko či supermarket Lidl, vše v areálu projektu. 24h ostraha aktivně slouží pro zvýšení bezpečí vašeho majetku a k nezaplacení je i dopravní dostupnost díky tramvajové zastávce či vlakové stanici, které však absolutně neruší vaše bydlení.

Více informací získáte u makléřky Markéty Brožkové, s financování vám pomůže konzultant 4fin Vláďa Čechura. Jsme vám k dispozici.

Prodej luxusního bytu 3+kk s terasou 52 m² a nádhernými výhledy na Grébovku, Praha

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaVršovická 1525/1b, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná126 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2012
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Rozměry - výška stropu3,20 m
Terasaano (52 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
108 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421923
Kontaktovat makléře