Prodej, Byty 3+kk, 55 m² - Příbor

Čs. armády 1381, Příbor

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Balkón
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím byt 3+kk o velikosti 55 m² ve městě Příbor. Byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 2. podlaží cihlového domu, který prošel kompletní revitalizaci (plastová okna, stupačky, zateplení, fasáda, vchodové dveře).

Byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji a kuchyní s jídelnou. Obývací pokoj je prostorný a je z něj vstup na lodžii. Další samostatný pokoj je možno využít pro potřeby ložnice, pracovny nebo dětského pokoje. V pokojích jsou parkety. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Je zde prostor pro pračku s přívodem a odvodem vody. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. K bytu náleží sklepní kóje a společné prostory – kolárna, sušárna a kočárkárna.

Byt se nachází ve starší cihlové zástavbě domů. Místo je opravdu strategické, je zde vše blízko a všude se dostanete pěší chůzi do 10 minut. Je zde výborná dostupnost do okolních měst (např. Nový Jičín 10 min., Frýdek – Místek 12 min. autem). S financováním Vám může pomoci náš finanční poradce. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Prodej, Byty 3+kk, 55  m² - Příbor

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+kk
LokalitaČs. armády 1381, Příbor
OkresNový Jičín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Balkónano (2 m²)
Úsporná C
99 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09521063
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper