Prodej zrekonstruovaného bytu 4+1, 85 m², s prostornou lodžií a sklepní kójí, Most

Jana Kříže 896/9, Most

Prodej, Byty 4+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVACE

Prostorný zrekonstruovaný byt 4+1 v panelovém domě v 7. nadzemním podlaží. Podlahová plocha bytu je úctyhodných 85m² a k tomu můžeme připočítat 6m² lodžii a 3m² sklepní kóji. V roce 2020 proběhla rozsáhlá rekonstrukce, zahrnující změnu dispozice, nové rozvody elektřiny, podlahy, štuky..... kompletní seznam úprav mám připraven a rád předám na prohlídce. Díky vestavěným skříním se nemusíte bát absence úložných prostor. Relax Vám nabídne rohová vana v nové koupelně a srdce bytu, obývací pokoj, kde můžete trávit společné chvíle s rodinnou.

V blízkém okolí se nachází mateřská i základní škola, obchody a služby, MHD i vlaková spojení a volnočasové aktivity. Město Most je místo plné zeleně, širokých ulic a velkoryse pojatých sportovišť. Zatopením vytěžených lomů vznikly rozsáhlé vodní plochy vhodné nejen ke sportovnímu vyžití, ale i k odpočinku. Město jednoduše nabízí výjimečné sportovní zázemí. Tato skutečnost spolu s dlouhotrvající podporou sportu a sportovců všech věkových generací přinesla Mostu zisk titulu: Evropské město sportu pro rok 2015. Na místě původního města Most, které muselo ustoupit těžbě, se nyní rozléhá umělá vodní plocha Most a rozšířila tak už široké možnosti sportovního vyžití. Právě na mostecké jezero, ale i na hrad Hněvín máte výhled z lodžie. Nyní je vodní plocha lákadlem pro návštěvníky z okolí i z daleka, a to v jakoukoli roční dobu. Rychle se stalo vyhledávaným cílem sportovců a turistů.

Pokud tedy hledáte nemovitost pro svou rodinu a chcete mít dostupné všechny výhody života ve městě, zároveň si vyběhnout vyčistit hlavu do přírody po náročném pracovním dnu, právě takovou Vám nabízím. Bytová jednotka je aktuálně družstevním podílem a nelze ji přepsat do osobního vlastnictví, rádi Vám však sdělíme možnosti financování. Podnájemní smlouvy jsou dle informací od družstva možné. V případě, že máte zájem o prohlídku bytu a bližší informace, kontaktujte mne.

S pozdravem, Vladimír Řehák

Prodej zrekonstruovaného bytu 4+1, 85 m², s prostornou lodžií a sklepní kójí, Most

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 4+1
LokalitaJana Kříže 896/9, Most
OkresMost
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Plocha užitná91 m²
Plocha podlahová85 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421412
Kontaktovat makléře