OV 4+kk, ul. Oblá, Brno-Nový Lískovec, CP 78 m2, balkón a sklep

Oblá, Brno - Nový Lískovec

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Západně orientovaný byt 4+kk (inzerován jako 4+1, protože dispozice 4+kk nebyla vystavována ani není vyhledávaná poptávkou v panelových domech), přestavěný z dispozice 3+1 s volným výhledem na park Plachty v osobním vlastnictví o celkové ploše 71 m2 + 5 m2 balkón + 2 m2 sklep, z toho pokoje 20,3 m2 + 12,02 m2 + 12,02 m2 + 9,28 m2, který se nachází v osmém nadzemním podlaží z dvanácti panelového domu s výtahem, v Brně-Nový Lískovec na ulici Oblá, s dostupností MHD do 13 minut na Mendlovo náměstí a 26 minut na Hlavní nádraží.

Byt je vhodný jako startovní bydlení, ale i jako investice na pronájem díky blízkému Bohunickému kampusu.

Byt je po rekonstrukci, nová elektřina včetně podhledů, nové zárubně a dveře, nová kuchyňská linka, panelové jádro se staršími obklady, vestavěné skříně na chodbě. Dům je po revitalizaci, zateplení, okna, vstup do domu a výtah.

Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů ihned u parku Plachty. Kousek od domu je školka, lékárna, doktor a další služby.

Městská část Brno-Nový Lískovec rozkládající se na úpatí Kamenného vrchu se po urbanistické stránce skládá ze tří rozdílných částí, jimiž je severněji položený původní Nový Lískovec, skládající se převážně z rodinných domů, jižně položené panelové sídliště Nový Lískovec a jihozápadně položené panelové sídliště Kamenný Vrch. Na sever Nového Lískovce zasahuje přírodní rezervace Kamenný vrch, cenná především pro stepní vegetaci a zejména pro výskyt chráněného koniklece velkokvětého. Dopravní spojení se zbytkem města zajišťuje Dopravní podnik města Brna prostřednictvím trolejbusových linek č. 26, vytvářející spojení mezi Novým Lískovcem a Líšní, a č. 37, která poskytuje spojení mezi Starým Lískovcem a Mendlovým náměstím. Dopravní spojení taktéž zajišťuje autobusová linka č. 50, která spojuje čtvrť Komárov a městskou část Brno-Bystrc, a v nočních hodinách linka N95.

Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

OV 4+kk, ul. Oblá, Brno-Nový Lískovec, CP 78 m2, balkón a sklep

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 4+kk
LokalitaOblá, Brno - Nový Lískovec
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná78 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (5 m²)
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
74 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky05421294
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek