Prodej bytu 4+kk, 107 m², se zahradou a parkingem

K Chotolu 846, Horoměřice

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám světlý byt 4+kk se zahradou a parkovacím stáním v bytovém komplexu (pouze 2 domy) v Horoměřicích. Byt s velmi příjemnou atmosférou je ideální pro rodinu s dětmi, která ocení hodně zeleně a bezpečí pro své děti (uzavřený areál s lavičkami, dětským hřištěm, trampolínou, atd,). Byt o rozloze 107 m2 se nachází v přízemí cihlového domu. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu o rozloze 103 m2, kde je umístěné sezení a zahradní domek. Prostorný obývací pokoj je rozdělen na jídelní část s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, sklokeramická deska, trouba) a barovým pultem. Odpočinková část je místem pro sedačku a TV. V obývacím pokoji byla vestavěna pracovna se zasouvacími dveřmi. Dále navazuje dětský pokoj a ložnice. Byt má 2 koupelny, z toho jedna byla rekonstruována před 3 lety. Veškerá okna mají výhled do zeleně. V bytě je velmi kvalitní dřevěná dubová podlaha. Byt má hodně úložného prostoru ve formě prostorných vestavěných skříní umístěných na chodbě, ložnici, dětském pokoji a v kuchyni. Na oknech jsou žaluzie a síťky proti hmyzu. V
Byt má jiho-východní orientaci. Na okraji zahrádky je vrostlá třešeň, která v létě poskytuje příjemný stín. Vytápění bytu zabezpečuje plynový kotel, byl pořízen v roku 2018.
K bytu náleží parkovací stání, které je ihned před domem.
O společné venkovní prostory je velmi dobře postaráno, děti si můžou bezpečně hrát i v areálu, protože celý komplex je oplocen a uzavřen.
Obec Horoměřice se nachází pouze 1 km od hranice Prahy 6. Velmi dobrá dopravní dostupnost (3 linky autobusu), 12 min na metro Bořislavka, autem za 10 min do Dejvic. Horoměřice jsou obec s veškerým zázemím mateřská škola (státní i soukromá), škola, obchody, lékař, veterinář, restaurace, bowling, tenis, Lidl, atd. Horoměřice prolínají cyklostezky a nedaleko od domu se nachází les.
DOPORUČUJI prohlídku.

Prodej bytu  4+kk,  107 m², se zahradou a parkingem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 4+kk
LokalitaK Chotolu 846, Horoměřice
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná107 m²
Plocha zahrady103 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521034
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá