Prodej střešního bytu 4+kk, 240 m², Praha - Jinonice

Za zámečkem 746/5, Praha - Jinonice

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Možnost odpočtu DPH, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízím ke koupi střešní byt v privátním areálu Vila Parku Jinonice. Vzdušný byt s vnitřní dispozicí 4+kk a dvěma koupelnami (139 m2) je lemovaný ze tří stran terasou o ploše 98 m2. Užitná plocha bytové jednotky včetně sklepa (3,8 m2) je tedy 240 m2. Interiérové vybavení bylo v době pořízení kompletně zajišťováno ve spolupráci s architektonickým designovým studiem. Odstraněním příček již během stavby vznikla prostorná vzdušná hlavní místnost s kuchyňským koutem a jídelním stolem, se vstupy na jižní, západní i severní část terasy.
V protilehlé části bytu, spojené hlavní chodbou, jsou umístěny dva dětské pokoje, mezi kterými je koupelna vybavená vanou, toaletou a bidetem. Severně orientovaný dětský pokoj má vstup na vlastní část terasy, z druhého dětského pokoje s výhledem na blízký rybník se vstupuje na jižní stranu terasy. Ze střední části chodby v bytě je vstup do ložnice, na kterou navazuje šatna a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Kompletně vybavená kuchyňská linka i jídelní stůl, spojený s ostrůvkem se zabudovaným grilem, je z Corianu. S kuchyní sousedí technické zázemí bytu s rozsáhlými úložnými prostory, zabudovanou vinotékou, místem pro druhou vestavěnou lednici a prostorem s připojením pro pračku se sušičkou. Je zde také vestavěn jeden menší a jeden velký trezor. Byt je vytápěn kombinací radiátorů a podlahového topení, obytné prostory jsou vybaveny také klimatizací. V celém bytě je litá betonová podlaha, v každém pokoji jsou přípojky na internet a televizi, připojení pro TV je i v jedné z koupelen. Všechny místností jsou stíněny elektricky ovládanými venkovními žaluziemi. Terasa je osazena venkovním osvětlením a el. zásuvkou. Jediná bytová jednotka na 4. NP domu je vybavena bezpečnostními dveřmi, videotelefonem a je napojena alarmem na centrální pult ochrany. K bytové jednotce náleží sklep a také dvě parkovací místa v podzemní garáži, z nichž je jedno nadstandardní velikosti. Po letech užívání je byt ve stavu k částečné rekonstrukci. Bytová jednotka je ve firemním vlastnictví a při prodeji se tak nabízí možnost odpočtu DPH.

Bydlení v Jinonicích je ideálním spojením výhod klidné rezidenční oblasti s množstvím parků a možností rychlé dostupnosti do centra města. Do privátního areálu, s vlastním parkem a hřištěm ve vnitrobloku, je umožněn vstup pouze rezidentům. V těsné blízkosti je vyhledávaná Německá škola v Praze. Metro Nové Butovice je vzdáleno cca 450 m, OC Galerie Butovice je necelý kilometr chůze. Sportovní využití nabídne nedaleký tenisový, fotbalový nebo golfový klub. O vysoké úrovni občanské vybavenosti je zbytečné se zmiňovat. Pro bližší informace mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Prodej střešního bytu 4+kk, 240 m², Praha - Jinonice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Možnost odpočtu DPH, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 4+kk
LokalitaZa zámečkem 746/5, Praha - Jinonice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná240 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2009
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (98 m²)
Sklepano (4 m²)
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
Úsporná C
119 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02121096
Kontaktovat makléře