Prostorný a slunný byt 4+kk/2xB, 2x gar., sklep (118m2)

Pod Nouzovem 971/15, Praha - Kbely

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivně řešený, prostorný a slunný byt 4+kk, 118 m2, se dvěma balkony, 2x garážové stání a sklep. V roce 2015 byla v bytě rozsáhlá rekonstrukce, kdy byly spojeny dva byty 2+kk v jeden velký byt 4+kk, ve 2. nadzemním podlaží novostavby z roku 2005 s výtahem, Pod Nouzovem, Kbely. K nastěhování volné od srpna 2020.

Kuchyňská linka byla vyhotovena na míru a je vybavena indukční varnou deskou se zvětšenou varnou zónou s výsuvnou digestoří, myčkou na nádobí, lednicí a dvěma samostatnými mrazáky. V obývacím pokoji je taktéž klimatizace. Dále byt nabízí tři pokoje z toho jeden pokoj s vlastní šatnou, dvě koupelny s vanou, dvě toalety a praktickou kancelář která se ukrývá za posuvnými dveřmi v druhé části bytu. Na balkonech jsou screenové stahovací rolety, které poskytnou v bytě stín bez ztráty čerstvého vzduchu, je zde také položeno tropické dřevo, na zábradlí balkónů byly instalovány krycí panely. Po celém bytě je položena odolná vinylová krytina, v koupelnách je keramická dlažba. Na chodbách a v pokojích jsou umístěny na zakázku vyrobené vestavené skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. V těsné blízkosti bytového domu dětské hřiště (cca. 1 min. pěší chůzí).

Přednosti koupě bytu:
- Nadstandardní velikost bytu: 117,68 m2 / 2x balkon (celkem 13,93 m2) / 2x garážové stání (1x prostorné stání, 1x zakladač / neboli liftparking), sklep, byt disponuje 2 koupelnami a 2 toaletami a odděleným kancelářským prostorem;
- Orientace bytu na všechny světové strany: obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkonem na jiho-západ, další dva pokoje na jih (jeden pokoj s balkonem a vlastní šatnou), další pokoj na sever;
- lokalita:
* metro "C" Letňany autem vzdáleno jen cca 8 minut, či 5 min. pěší chůzí vzdálená autobusová zastávka (linky č. 182, 185, 202, 302), vlaková zastávka Kbely;
* velmi dobré sociální vybavení: obchody (BILLA) či jiné menší obchůdky s potravinami, restaurace, kavárny, pošta, banky, lékaři, ZŠ, MŠ, OC Letňany v dojezdné vzdálenosti;
* lokalita poskytuje příjemné a klidné prostředí: Centrální park Kbely s dětským hřištěm, Kbelský lesopark, Lesopark Letňany, Vinořský park, a další možné sportovní vyžití.

Vřele Vám doporučujeme tento krásně řešený a prostorný byt v klidné lokalitě, přitom v blízkosti všech městských výhod. Kontaktujte makléře již dnes pro domluvení si prohlídky!

Prostorný a slunný byt 4+kk/2xB, 2x gar., sklep (118m2)

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 4+kk
LokalitaPod Nouzovem 971/15, Praha - Kbely
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná118 m²
Plocha podlahová118 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. srpen 2020
Rok kolaudace2005
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (14 m²)
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, MHD, Autobus
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Méně úsporná D
129 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky035-101-329767
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA