Prodej nadstandardního 4+kk, 96m² Praha - Liboc

Navigátorů, Praha - Liboc

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme prostorný 4+kk se dvěma lodžiemi po nákladné rekonstrukci. Byt se nachází v třetím patře zatepleného panelového domu. Z jedné lodžie je výhled na Divokou Šárku, z druhé lodžie vidíme Liboc s oborou Hvězda. Byt disponuje prostornou halou, ze které se vstupuje do všech obytných místností i dvou koupelen a toalet. Obývací prostor 30m2 je spojen s kuchyňským koutem, zde je linka vyrobená na míru, součástí jsou značkové kvalitní spotřebiče. Prostor je prosvětlen oknem po celé jižní části místnosti, kterou se vstupuje na zasklenou lodžii o výměře 6,7m2. Lodžie je opatřena podlahou ze vzácných dřevin. Z haly dále můžeme vstoupit do tří pokojů o velikosti 13 m2. Dva z nich jsou orientovány na druhou lodžii, která je vybavena stejně jako první. V každé místnosti jsou rozvedeny datové kabely. Nechybí ani prostorná komora a sklepní koje. Celý byt má nová dřevěná okna a stínící rolety, stejně jako sítě proti hmyzu. Dveře z masivu jsou vyrobeny též na zakázku. Na podlahách je vinyl se speciální protihlukovou podložkou a dlažba. Díky atraktivní poloze v bezprostřední blízkosti Divoké Šárky je zde mnoho možností sportovního využití a venkovních pobytových aktivit, na druhou stranu v docházkové vzdálenosti se nachází i veškerá infrastruktura, včetně MŠ a ZŠ. Výborná dopravní dostupnost, včetně cesty na letiště. Nemovitost splňuje nároky moderního rodinného bydlení. Doporučujeme prohlídku.

Prodej nadstandardního 4+kk, 96m² Praha - Liboc

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 4+kk
LokalitaNavigátorů, Praha - Liboc
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná96 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýČástečně
Výtahne
Lodžieano (15 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
116 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-11-013
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová