PRODÁNO Prodej velkého a slunného bytu 4+kk, 85m2, Praha Libuš

Na domovině 651/1, Praha - Libuš

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Výtah
prodáno

PRODÁNO

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízím prodej dispozičně velmi zajímavě řešeného bytu 4+kk s prostornou předsíní o celkové rozloze 85,5 m2 (původně se jednalo o nadstandardně velký byt 3+1). Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve 2.nadzemním podlaží (celkem 7 p.) panelového domu v ulici Na domovině.

Byt je možné využít jako vícegenerační - jsou zde připraveny další přívody vody včetně využití odpadu pro toaletu (dvě stoupačky a 3x vývod na odpad).

Byt sestává z těchto místností: Pokoj 19,67, pokoj 19,67, pokoj 11,9, kuchyně 11,64, chodba 16,98, koupelna s vanou 3,25, WC s umyvadlem 2,37 (zde je ještě samostatný kout, který lze využít buď jako odkládací prostor nebo jako sprchový kout).
V bytě jsou plastová okna, z části rozvedena nová elektřina, nové jističe, na podlaze je PVC, koupelna s vanou a samostatné WC s dalším umyvadlem jsou zděné. Byt má velmi prostornou předsíň s možností vybudování vestavných skříní. Orientace bytu je V - Z. V čele předsíně je francouzské okno na jih. Součástí prodeje bytu není kuchyňská linka.
K bytu náleží jedno parkovací místo na pozemku u domu.
Poplatky na byt činí při počtu čtyř osob 3.800 Kč, dále 1000 Kč je platba do fondu oprav. Elektřina 800 Kč zálohy. Plyn není zaveden, je však připraven pro budoucí zavedení.
Dům prošel celkovou revitalizací. Je zateplen (PENB C), má novou střechu a dva výtahy, prostory společné chodby se udržují. V domě je k využití kočárkárna a samostatně zabezpečená kolárna. Je zde možnost využití společné antény a zaveden internet společnosti AIM.
V případě koupě bytu za účelem investice a následného pronájmu je možné byt po koupi pronajmout jako dva samostatně využitelné pokoje a dále 2+kk včetně samostatného sociálního zařízení ke každému z pokojů. Po drobných úpravách tedy můžou být v bytě až tři toalety. Nyní jsou zde dvě koupelny, resp. koupelna s vanou, toaleta se samostatným umyvadlem, kde je nevyužívaný sprchový kout. Využití této možnosti není nutné, byt je k tomuto účelu však uzpůsoben v případě zájmu toho využít.
Další výhodou bytu je to, že byt se nachází na chodbě domu v koncové části této chodby a je zde prostor pro případnou přístavbu, o kterou by bylo možné ještě zvětšit prostor již tak velké předsíně bytu.

Přímo v domě je večerka. V docházkové vzdálenosti bytu je veškerá občanská vybavenost: obchody, restaurace, základní i mateřské školy, mezinárodní škola The Prague British international school, střední škola automobilní a informatiky, lékař, pošta, sportoviště pro děti i dospělé, radnice městské části, zdravotní péče nebo veterinární klinika.

Pražská čtvrť Libuš má vynikající dopravní spojení s centrem města. Autobusem se za pár minut dostanete k metru B nebo C. V budoucnu by v blízkosti měla být vybudována stanice metra nové linky D - Libuš (2027). Nejbližší autobusová zastávka se nachází cca 3 min pěší chůze.

Pro procházky do přírody nebo pro cyklistiku je nedaleko Modřanská rokle a Kunraticko-michelský les.
S vyřízením hypotéky Vám ráda pomůžu.

PRODÁNO Prodej velkého a slunného  bytu 4+kk, 85m2, Praha Libuš

Popis nemovitosti

Cenaprodáno PRODÁNO
KategorieByty 4+kk
LokalitaNa domovině 651/1, Praha - Libuš
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení3.800 Kč, 1000 Kč FO
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná85 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
88 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky020-11-029
Kontaktovat makléře
Bc. Patricie Koukalová, DiS.
CENTURY 21 Real Servis
+420 722 186 540
[email protected]
www.century21.cz/makler-bc-patricie-koukalova-dis
IČ: 00767425

Realitám se věnuji čtyři roky, protože mne tato činnost prostě baví.
Jsem krizová interventka a práce s klienty v oblasti realit mi přináší pohodu a potěšení. Moji klienti pak oceňují můj lidský přístup i v této oblasti. Jsem členka týmu Advokáti za svobodu.

Kontaktovat makléře
bgBc. Patricie Koukalová, DiS.