Prodej bytu 4+kk, 132 m² + garáž 25 m2

Modenská, Praha

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Panelová
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte luxusní bydlení nedaleko centra města, zároveň v blízkosti přírody a ještě navíc s nízkými provozními náklady?
Dovolujeme si Vám nabídnout nadstandardní, prostorný byt nacházející se ve vyhledávané lokalitě Prahy 10 - městská část Horní Měcholupy.
Bytový dům byl dokončen v roce 2015 největším rezidenčním developerem, společností CENTRAL GROUP.
Byt se nachází v 9. NP tohoto bytového domu, má celkovou užitnou plochu 132,8 m². Byt je obklopený 2 rozlehlými balkony, na které je přístup, téměř z každého pokoje. Další příjemný prostor k relaxaci, grilování a posezení s přáteli nabízí prostorná zasklená lodžie. K bytu náleží i největší uzamykatelná garáž v domě, a to o velikosti 25 m2 a sklep o velikosti 4,2 m2, který najdete hned vedle garáže.
Dispozičně je byt řešen jako 4+KK s prostornou vstupní chodbou, šatnou, samostatnou toaletou, koupelnou s vanou, dvěma dětským pokoji, hlavní ložnicí a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem vybaveným moderní kuchyňskou linkou.
Díky centrální chodbě nabízí každá místnost dostatečné soukromí. Žádný z pokojů není průchozí.
Horní Měcholupy jsou pro bydlení velmi atraktivní lokalitou, kde máte na dosah veškeré služby, sportovní a rekreační vyžití a zároveň klid pro svou rodinu. Sportovat a relaxovat můžete v okolí Hostivařské přehrady, na kole nebo s kočárkem můžete vyrazit do blízkého přírodního parku Botič-Milíčov. V blízkém okolí se nachází řada zajímavých sportovišť včetně rodinného golfového areálu.
V těsné blízkosti od bytového domu je autobusová zastávka, odkud jezdí přímé autobusové linky ke stanici metra C (Háje) a stanici metra A (Skalka). Do centra města se tak dostanete velmi rychle. Je možné využít i vlak, jehož zastávka (Horní Měcholupy) se nachází zhruba 7 minut od Vašeho nového domova.
Nenechte si ujít příležitost stát se součástí aktivního stylu života v této vyhledávané městské části Prahy. Pokud Vás byt zaujal, těšíme se na Vás na osobní prohlídce bytu.
Rádi Vám pomůžeme i s vyřízením případného hypotečního úvěru za speciální sazby pro naše klien

Prodej bytu 4+kk, 132 m² + garáž 25 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 4+kk
LokalitaModenská, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná132 m²
Podlaží umístění9. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaPanelová
Velmi úsporná B
98 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14221105
Kontaktovat makléře