Nabízíme prodej bytu 4+kk/terasa, pouze 380 m od metra

Veleslavínská 1/30, Praha - Veleslavín

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón, Terasa
prodáno

včetně DPH, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme poslední byty v rezidenčním projektu na Veleslavíně. Byty Veleslavín nabízí bydlení na královské úrovni. Objevte spojení moderní architektury s historickou zástavbou u památkově chráněného zámku z roku 1750. Najděte své „doma“ v klidné části velkoměsta, odkud budete mít všechno kousek, ale nejblíže bude vždy příroda. Rezidence kombinuje krásy staré výstavby a komfort moderního bydlení, a to jak svou architekturou, tak lokalitou. Najdete v ní 33 bytů ve dvou novostavbách a 7 bytů v původní vile, která prochází kompletní renovací. Dvacet minut do centra města, pět minut do přírody, veškerá občanská vybavenost v pěší vzdálenosti. Kdo jednou zkusí bydlení na „šestce“, tomu je jasné, proč je právě tato městská část tolik vyhledávanou lokalitou. Veleslavín je vstupní bránou do rezervace Divoká Šárka. Skalnaté údolí, které vás přivede na bájná místa ze Starých pověstí českých, je trochu mystické a značně okouzlující. Z druhé strany se nachází obora Hvězda, která je ideální pro sportování i pro klidné procházky. Kromě úchvatné přírody se pouhých 380 metrů od rezidence nachází stanice nového metra trasy A. Blízko je to i na letiště, do vyhlášených škol, školek, obchodů a zdravotnických zařízení. Veleslavín je zkrátka příjemné místo k opravdovému životu.

Nabízíme prodej bytu 4+kk/terasa, pouze 380 m od metra

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně provize
KategorieByty 4+kk
LokalitaVeleslavínská 1/30, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná185 m²
Plocha podlahová185 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
ZařízenýNe
Míst k parkování1
GarážAno
Počet garáží2
Balkónano
Terasaano (70 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-01-025
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá