Prodej luxusního bytu 5+KK/T, Bulharsko

Balčik, Bulharsko

Prodej, Byty 5+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně si Vám dovolujeme si nabídnout k prodeji novostavbu luxusního bytu, 5+kk o velikosti 390m2, ve 6. patře domu s výtahem, ktera se nachází v Bulharsku v letovisku Balčik. Na pozemku, který byl dříve součástí palácového komplexu rumunské královny Marie Alexandry Viktorie Saxe-Coburg-Gotha (1875-1938).Obytný komplex Queen's View je jednolité veřejně nepřístupné území o celkové ploše 4 256 m2. Kolem komplexu se rozkládá městský park. Od komplexu je to k moři jen 250 metrů. Byt se skládá z obývacího pokoje , kuchýňě,2 koupelny s toaletou , 3x ložnice, terasa s výhledem na moře, terasa na střeše Při stavbě bylo použito nejmodernějších materiálů a technologií a je tedy vybudován ve vysokém standardu.
Možnost parkování: ano
Podlahy: ve všech pokojích kromě koupelny jsou podlahy pokryty třívrstvými parketovými deskami firmy TARKETT, které jsou vyrobeny kompletně z přírodního dřeva - dvě vrstvy borovice a vrchní vrstva tloušťky 3,5 mm z přírodního dubu. Barva je „přírodní dub“. Třívrstvá struktura parket a tovární sedmivrstvý lakový nátěr zajišťují vysokou odolnost povrchu vůči mechanickým vlivům, působení vlhkosti a dalších nepříznivých faktorů.
Koupelna: stěny a podlahy - dlaždice moderních modelů a barev italské a španělské výroby v několika variantách. Sprchové kabiny ze skla, toalety zavěšené s vestavěnými nádržemi, umyvadla s konzolou nebo dekorativním sifonem, příslušné směšovací baterie a příslušenství. Veškeré vybavení je italské nebo španělské výroby, představené v několika variantách.
Měřiče: ano
Topení: Všechny pokoje v bytech jsou vybaveny přirozenou a nucenou ventilací. Trvalá cirkulace vzduchu uvnitř dlouhodobě uzavřených prostor je zvláště důležitá v podmínkách vlhkého přímořského vzduchu. Přísun vzduchu je zajišťován francouzským větracím systémem AERECO, který se automaticky otevírá při zvýšení vlhkosti vzduchu uvnitř místnosti. Systém je zcela spolehlivý a nevyžaduje žádné dodatečné náklady na údržbu.
Internet: ano
Televize: ano
Bezbariérový přístup: ano

Prodej luxusního bytu 5+KK/T, Bulharsko

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 5+kk
LokalitaBalčik, Bulharsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná390 m²
Plocha podlahová390 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Rok výstavby2015
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (59 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky112-01-015-1
Kontaktovat makléře