OV 5+kk, ul. Bzenecká, Vinohrady, CP 100 m2, vhodný pro velkou rodinu

Bzenecká, Brno

Prodej, Byty 5+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Lodžie
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Prostorný byt 5+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 93 m2 + zasklená lodžie + sklep 2m2, z toho pokoje 20,4m2 + 12,2 m2 + 12 m2 + 10,3 m2 + 8 m2, nacházející se ve čtvrtém nadzemním podlaží ze čtyřpodlažního panelového domu bez výtahu v klidné části Vinohrad na ulici Bzenecká, MHD 22 min na hlavní nádraží. Byt je vhodný jako bydlení pro rodinu nebo jako investice na pronájem nebo jen pro klienty hledající klidné bydlení s dobrou dostupností do centra. Byt je po kompletní rekonstrukci a dispozičních změnách, nová kuchyňská linka s vestavěnou myčkou, mikrovlnkou troubou a ledničkou, nové zvětšené zděné jádro s vanou, nové omítky v celém bytě, nové dveře, jednotná plovoucí podlaha a dlažba. K bytu náleží zasklená lodžie a sklep. Dům prošel také kompletní rekonstrukci, plastová okna, nové stupačky, topení ústřední s měřiči, nová střecha, nový vchod, zasklené lodžie, zateplení. Kousek od domu se nachází školka a lesopark na procházky. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů s kompletní občanskou vybaveností. Drtivou většinu zástavby městské části tvoří asi 50 barevných panelových domů sídliště Vinohrady, rozkládajícího se na protáhlé vyvýšenině na jihu území městské části. Silueta sídliště je dobře viditelná z mnoha stran Brna. Přestože se území městské části skládá z části dvou katastrálních území, není toto rozdělení navenek takřka poznat a tak lze Vinohrady prakticky považovat ze jednu čtvrť. Všechny obytné domy zde mají židenická čísla popisná, zatímco maloměřická najdeme pouze na několika garážích. Téměř všechny ulice v této městské části jsou pojmenované podle obcí na jižní Moravě, např. Bzenecká, Prušánecká, Věstonická, Čejkovická … i střed sídliště tvořící Pálavské náměstí. Výjimku tvoří ulice Šedova a nově vybudovaná Révová ulice, v níž se vyskytují výlučně rodinné domky. Nejsevernějším a zároveň i nejvýchodnějším místem městské části jsou pozemky, na nichž stojí hotel Velká Klajdovka a přilehlá hájenka, nacházející se poblíž Hádů. Bližší informace u realitního makléře.

OV 5+kk, ul. Bzenecká, Vinohrady, CP 100 m2, vhodný pro velkou rodinu

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 5+kk
LokalitaBzenecká, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná100 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Výtahne
Lodžieano (5 m²)
Sklepano (2 m²)
Úsporná C
121 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-420
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek