Prodej Penthausu 5+kk/4G, 191 m² + 394 m² terasa - Top Rezidence Pomezí - Praha 5

Lerausova 1346/1, Praha - Košíře

Prodej, Byty 5+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně DPH, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme luxusní střešní penthaus o dispozici 5+kk s možností instalace privátního wellness, o výměře 191m², který se nachází na 4. a 5. nadzemním podlaží Top rezidence Pomezí s rozsáhlou terasou o výměře 394 m². Nemovitosti se nachází v klidné luxusní rezidenční zóně téměř na vrcholu kopce Vidoule. Dominantou této nemovitosti je překrásný výhled na panorama Prahy včetně Pražského hradu a výhled do zeleně parku Košíře-Motol.
K bytu náleží 2 garážová stání a sklepní koje o výměře 57 m² (sklepní koji je možno rozdělit na sklep a další 2 garážová stání s vlastními vraty).
Dispoziční řešení bytu: 4NP je řešeno jako obytné. Je v něm 1 master ložnice s vlastní šatnou a master koupelnou a velkou terasou, dále vstupní hala, technická místnost a 3 prostorné obytné pokoje s vlastní terasou (každý pokoj) a 2 koupelnami. 5NP je řešeno jako společenské. Je v něm velký obývací prostor s kuchyní, krbem a terasou po celém obvodu patra s výhledy na panorama Prahy a les. V tomto patře se také nachází samostatná koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Byt je vybaven následujícími technologiemi: centrální spínání (odchodové tlačítko), inteligentní ovládání (osvětlení, topení, větrání, chlazení, stínění), podlahové topení, větrání s rekuperací, klimatizace, wifi.
K bytu náleží 5 soukromých teras na dvou podlažích s dřevěnou podlahou, travnatou plochou a kompletním osázením. Část teras je zastíněna pergolou. Součástí teras je příprava na whirpool a saunu (obojí může být realizováno jako součást bytu nad rámec ceny).
Součástí bytu je toto vybavení: luxusní dřevěné podlahy, velkoformátová keramická dlažba v koupelnách, dveře se skrytými panty se světlou výškou 2,2m, masivní dřevěná okna s izolačním trojsklem, vnější žaluzie, vnitřní stínění (kolejnice, záclony) a kompletně zařízené koupelny.
Byt bude postupně zařízen luxusním interiérem na míru v tomto rozsahu: kompletní osvětlení včetně designových svítidel značek Vibia, Flua. Vybavení vstupní haly a master šatny. Dále kuchyňská a obývací sestava včetně kamenné pracovní desky a spotřebičů Gaggenau, Liebherr (side by side lednice, trouba, myčka, mw / parní trouba, odsavač, vinotéka), krb včetně obložení. Nad rámec pevného vybavení může být součástí bytu následující mobiliář (s tímto vybavením je byt připraven k okamžitému nastěhování): postel včetně roštu a luxusní matrace, noční stolky, sedací souprava, křeslo, jídelní stůl, židle, designové kusové koberce, komody, zahradní nábytek, sauna, vířivka, doplňky.
Interiér na míru a mobiliář bude k ceně bytu připočten, v závislosti na rozsahu a dohodě s kupujícím.
Finální rozsah a design vybavení je možno ovlivnit. Vlastník nemovitosti je specializovanou firmou, která návrh a realizaci vybavení zajišťuje. Tento projekt je TOP vítězem mezi realitními projekty pro rok 2019 i 2020. Finální design vybavení ovlivnit dle Vašich přání a potřeb. Tuto nabídku může využít i společnost a uplatnit odpočet DPH.
V případě Vašeho zájmu kontaktujte prosím makléřku.

Prodej Penthausu 5+kk/4G, 191 m² + 394 m² terasa - Top Rezidence Pomezí - Praha 5

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně právního servisu
KategorieByty 5+kk
LokalitaLerausova 1346/1, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná191 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2019
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží4
Výtahano
Terasaano (394 m²)
Sklepano (57 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Velmi úsporná B
112 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-282
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak
Jinonice

Autobus

Autobus
123 Průchova

MHD

MHD
Průchova

Kino

Kino
OC Smíchov

Kulturní centrum

Kulturní centrum
Anděl , OC Smíchov

Nemocnice

Nemocnice
Motol, Homolka

Obchod

Obchod
Billa Supermarket

Večerka

Večerka
Žabka

Škola

Škola
Magic Rainbow preschool

Školka

Školka
MŠ Slunéčko

Sportoviště

Sportoviště
Golf Park Praha, Přírodní park Košíře- Motol

Fitness

Fitness
Tenis Šmukýřka

Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun