Prostorný rodinný byt 5+kk/2 B (148 m2) - P9 - Střížkov

Makedonská, Praha - Střížkov

Prodej, Byty 5+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Příjemný nadstandardní prostorný rodinný byt s praktickou dispozicí 5+kk (148 m2), se dvěma koupelnami, lodžií a balkonem, nacházející se v 5. patře moderní bytového domu s podzemní garáží a velkým sklepem.

Jednoduchou úpravou je možné z bytu 5+kk získat 2 byty (3+kk a 2+kk) - např. pro případ pronájmu nebo pro dospělé děti.

Dispozici tvoří velkorysý obývací pokoj s kuchyní a lodžií orientovaný na jih a západ o velkosti 46 m2 s výborným prosvětlením díky rohovým oknům, dva komfortní dětské pokoje, ložnice, pracovna, 2 koupelny, samostatná toaleta, komora s praktickými úložnými prostory (3,5 m2) a prostorné zádveří. Velká ložnice orientovaná na západ, oddělená v klidové zóně bytu, má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou (6 m2) a dostatek úložných prostor v podobě vestavěných skříní. Jeden z dětských pokojů má svůj vlastní balkon (5,3 m2). K bytu patří velký zařízený sklep, který přímo navazuje na garážové parkovací stání.

Většina vybavení bytu byla vyrobena na zakázku z nadstandardních materiálů.

Dům je umístěn ve velmi oblíbené lokalitě pro bydlení s vynikající dopravní obslužností – jak automobilem, tak městskou hromadnou dopravou. Byt se nachází 5 minut chůze od stanice metra „C“ – Střížkov, doba dojezdu do centra je do 15 minut. Lokalita má veškerou občanskou vybavenost a přesto množství zeleně. Přímo v místě je výborně vybavená večerka se smíšeným zbožím, kavárna, vinotéka, dětské a multifunkční hřiště. Větší obchody jsou vzdáleny přibližně 10 minut chůze, popř. 1 zastávka metrem (Penny market, Lidl, Billa). Lokalitě je také mnoho sportovních a kulturních příležitostí (OC Letňany, bazén, ledová plocha a PVA Letňany jsou přibližně 5 min. autem, nebo cca 10 minut MHD). Poliklinika Prosek s lékárnou se nachází 3 min. chůze od domu, školy (základní, gymnázium, průmyslová škola) a školky jsou rovněž v blízké docházkové vzdálenosti, pro relax a procházky se cca 5 minut chůze nachází rozlehlý park Přátelství.
Vynikající dostupnost je do centra Prahy i na obchvat Prahy či výpadovku na D 8 – směr Ústí nad Labem, Teplice.

Doporučujeme prohlídku. V případě bližších informací kontaktujte makléře.

Prostorný rodinný byt 5+kk/2 B (148 m2) - P9 - Střížkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 5+kk
LokalitaMakedonská, Praha - Střížkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná148 m²
Plocha podlahová148 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
ZařízenýČástečně
Balkónano (12 m²)
Sklepano (5 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-329932
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder