nabízí, prodej, rekreační chalupa, Bílovec

Na Dvorku 360/1, Bílovec

Prodej, Chalupa
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Vybavený
  • Parkovací stání
3 950 000 Kč

včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rekreační chalupu pro cca 20 hostů, v klidu uprostřed lesů nedaleko Bílovce, jen 25 minut autem od Ostravy. Se zastřešenou pergolou, pískovištěm, ohništěm, parkováním pro 10 aut a příjemnou kulisou dvou zurčících potůčků. Zkrátka ideální místo pro rodinné a firemní rekreace nebo pro podnikání v krátkodobých pronájmech.

Přízemí nabízí skvělé zázemí pro společenské vyžití. Jídelnu s barem, na kterou navazuje kuchyň a sklad potravin, stylovou vinárnu s klenbami pro 20 až 30 lidí, dámské a pánské toalety. Nechybí ani praktické prostory v podobě technické a úklidové místnosti.

V 1. patře se nachází 4 pokoje, velká společenská místnost a dámské a pánské sociální zařízení se sprchou, umyvadlem a toaletou. Všechny prostory jsou příjemně prosvětlené.

Ve 2. patře najdeme 3 pokoje (jeden dokonce s balkónem) a dámskou a pánskou toaletu s umyvadlem. I zde, stejně jako v 1. patře, jsou všechny pokoje neprůchozí. Aktuální kapacita je 18 lůžek a je možné ji rozšířit.

Vytápění zajišťují elektrická akumulační kamna, voda je z vlastní studny. K domu náleží i kousek lesa a pozemek, na kterém je možné vybudovat např. volejbalové hřiště, nebo jiné sportoviště. Do centra Bílovce, kde najdete nejen supermarkety, restaurace a benzínku, je to jen 5 km. Vynikající dostupnost je do Ostravy (30 km) a do Opavy (30 km).

Rádi byste se dozvěděli více, nebo si rovnou domluvili prohlídku? Neváhejte a zavolejte mi ještě dnes.

nabízí, prodej, rekreační chalupa, Bílovec

Popis nemovitosti

Cena3 950 000 Kč včetně provize a právního servisu
KategorieChalupa
LokalitaNa Dvorku 360/1, Bílovec
OkresNový Jičín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná411 m²
Plocha pozemku8.452 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
Míst k parkování10
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon
VodaStudna
Elektřina230V
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09522031
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper