Chalupa na prodej 199 m², pozemek 2179 m², obec Lhota u Číměře

Číměř - Lhota

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Jestli hledáte chalupu, která nabízí příjemné soukromí, klidné a nerušené prostředí, máte možnost si jí pořídit a tím si začít vytvářet harmonické prostředí na venkově, kde můžete klidně odpočívat.
Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi prostornou chalupu v malé obci Lhota, která se nachází cca 4 km na jihozápad od Číměře. Chalupa má zastavěnou plochu s nádvořím 1165m2 a celková plocha pozemku je 2179m2. Ideální soukromí umožňuje uzavřený dvůr ze strany na náves a otevřeným vstupem na zahradu. Chalupa má konstrukci kámen cihla, v přízemí domu se nachází předsíň, veranda, chodba, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, wc, koupelna, technická místnost, chodba, prostorná kotelna, sklep, další obytnou část v chalupě lze využít například jako vejmínek, kde je kuchyňka a pokoj, má samostatný vchod ze dvora. Nad obytnou částí se nachází půda, kterou by šlo využít po úpravách jako obytné podkroví. Obytná část domu se vytápí ústředním topením a kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, podlahy jsou betonové a pvc, koupelna a technická místnost má dlažbu, voda je čerpaná z vlastní studny která je kopaná a roubená, odpady jsou řešeny septikem. Chalupa nabízí k využívání i hospodářkou část a záleží na možnostech nebo účelu využití. Chalupa je suchá a nabízí mnoho možností k prostornému rodinnému bydlení ať na trvalé nebo pro rekreaci jako chalupu, pro někoho jako investice a dále pronajímat. Chalupu můžete okamžitě využívat a lze získat místo pro klidné posezení, grilování, odpočinek na zahradě a popíjení kávy, čaje, piva nebo pro vychutnávání klidu.
Obec Lhota, kde se nachází chalupa, leží na hranici chráněné oblasti přírodního parku Česká Kanada a je ve vyhledávané lokalitě Jižních Čech vhodné pro turistické aktivity, v okolí jsou lesy na houbaření, možnost rybaření, rozsáhlé využití cyklostezek, v zimě sjezdovka, atd.
Rádi vás nemovitostí provedeme a případně zajistíme také výhodné financování, přímo na míru i včetně odhadů a pojištění Více informací Vám rád sdělím telefonicky nebo na osobní prohlídce nemovitosti..

Chalupa na prodej 199 m², pozemek 2179 m², obec Lhota u Číměře

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChalupa
LokalitaČíměř - Lhota
OkresJindřichův Hradec
Velikost4 pokoje
Plocha užitná199 m²
Plocha pozemku2.179 m²
Plocha zastavěná1.165 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1920
ZařízenýČástečně
Počet objektů3
Sklepano (9 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14322011
Kontaktovat makléře