Prodej chalupy Kobeřice u Brna s dvorkem a zahradou

Kobeřice u Brna

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji chalupu v obci Kobeřice u Brna, okr. Vyškov. Zastavěná plocha a nádvoří včetně dvorku a zahrady má výměru 286 m². Oplocená zahrada v osobním vlastnictví, která se nachází přes cestu má výměru 150 m² včetně garáže, kterou lze využít třeba i jako dílnu či dřevník. Dlouhodobě je zahrada rozšířena o dalších 93 m² formou pronájmu od obce. Chalupa je dispozičně řešena jako 2+1 (dvě obytné místnosti a průchozí kuchyň) a v půdní části je vytvořen další prostor pro spaní. Na konci chodby naleznete udírnu a vstup do dřevníku/skladovacích prostor.
Konstrukce je smíšená a část byla zaizolována. V domě se nachází elektřina. Voda je do chalupy zavedena ze studny na obecním pozemku. Před domem je obecní vodovod s nainstalovaným vodoměrem a zaslepená kanalizační přípojka. Obecní voda byla využívána na zahradu. Po stavební úpravě je možné napojení do chalupy. Na dvorku se nachází suché WC. Vytápění zajišťují lokální kamna na tuhá paliva v každé místnosti. V některých místech, která nebyla zrekonstruovaná, se objevuje vlhkost – zohledněno v ceně. Průkaz energetické náročnosti budovy třídy G.
Obec se nachází v oblasti přírodního parku Ždánický les na jeho severozápadním okraji, 8 km jižně od města Slavkov u Brna. Naleznete zde MŠ, ZŠ 1. - 5. tř., obchod, pohostinství, víceúčelové hřiště – tenis, volejbal, košíková. Autobusové přímé spojení do Vyškova, do Brna s přestupem ve Slavkově na vlak nebo autobus.

Pro více informací či zájem o prohlídku volejte makléřku.

Prodej chalupy Kobeřice u Brna s dvorkem a zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieChalupa
LokalitaKobeřice u Brna
OkresVyškov
Velikost2 pokoje
Plocha užitná50 m²
Plocha pozemku286 m²
Plocha zastavěná136 m²
Plocha zahrady150 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
GarážAno
Počet garáží20
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-094
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková