Prodej roubené chalupy 299 m², pozemek 2661m² - Polubný - Kořenov

Polubný 807, Kořenov

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej roubené chalupy o velikosti 299 m² a dispozici 8 + 2 + 1 kk ( 4 koupelny, 5 WC) a rozsáhlým pozemkem 2661 m², vhodné jak k rekreačnímu tak i trvalému bydlení. Nemovitost se nachází necelých 5 km od malebné osady Jizerka, která se rozprostírá na malé náhorní plošině v srdci Jizerských hor a je nejvýše položenou obcí v České republice. Jizerka je významnou turistickou křižovatkou. Chalupa stojí na trase „Jizerské magistrály“ , jsou zde vyjímečné možnosti pro pěší turistiku, výborný terén pro horskou cyklistiku a v zimě upravované běžecké stopy.

Chalupa nabízí 299 m² užitné plochy:
Suterén (65 m²) - garáž (dílna, sklad, zahradní stroje - sekačky, frézy a jiné), sklípek (dílna), součástí objektu je i prostor na ukládání dřeva. Přízemí (143 m²) - vstupní zádveří, chodba - vstup do sklepa, hala, obývací pokoj s krbem, hlavní kuchyní a jídelním koutem. Samostatná ložnice s průchozím pokojem (2 lůžka), koupelna s rohovou vanou, dále technická místnost na zimní vybavení, další samostatná ložnice s průchozím pokojem (6 lůžek) a technická místnost s pračkou a toaletou. V prvním patře (91 m²) se nachází vybavená kuchyň s jídelním stolem a 3 samostatné pokoje (11 lůžek), každý s vlastním sociální zařízením, toaletou a sprchou. Jeden pokoj má i vlastní kuchyňský kout.

Vybavení a technické parametry: Rekonstrukce probíhala v letech 2005 - 2015. Chalupa je z poloviny podsklepená, kde je umístěn plynový kotel a zásoby dřeva do krbu. Kotel se využívá v létě na ohřev vody a v zimě na topení a případné temperování, s možností ovládání přes aplikaci mobilního telefonu. Objekt má vlastní studnu ( výborný rozbor vody, vrt 24 m). Nemovitost je napojena na obecní kanalizaci. Elektřina- kompletní nové rozvody v plastu, napojení i na 380 V, kabelový příjem TV, Internet Vodafone. Alarm od společnosti Jablotron - lze ovládat přes mobilní telefon. Krb slouží k rozvodu teplého vzduchu do přízemí i horního patra. Podlahy – v přízemí – koberce položené na betonové podlaze v obývací pokoji, na dřevěné podlaze v kuchyni a na OSB deskách v pokojích, v horním patře jsou položeny koberce na OSB deskách. Chodba, zádveří a pokoj v přízemí mají keramickou dlažbu. V koupelnách je také keramická dlažba s obklady. V celém domě jsou dřevěná špaletová okna (dvojsklo). Střecha je plechová a krov ve výborném stavu. Parkovací místo je až pro 7 aut. Poplatky / zálohy: elektřina 1300 Kč, plyn 1830 Kč, vodné stočné 500 Kč za měsíc.

Okolí: Nákupní možnosti jsou COOP v Kořenově (cca 1,5 km), Norma v Harrachově (cca 6 km), Billa, Penny, Lidl v Tanvaldě (cca 10 km). Vlakové nádraží Kořenov je cca 15 min. pěšky (cca 1 km). Autobus (dálkový) je v Kořenově (4 km) – cca 20 min. pěšky přes les nebo 7 min. autem. Obcí jezdí i místní MHD.

Chalupu lze využít jako rodinné víkendové sídlo, nebo ke komerční účelům (např. jako penzion nebo k pronájmu pokojů), jelikož horní pokoje mají svoje vlastní sociální zařízení.

V případě Vašeho zájmu prosím kontaktujte makléřku.

Prodej roubené chalupy 299 m², pozemek  2661m² - Polubný - Kořenov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieChalupa
LokalitaPolubný 807, Kořenov
OkresJablonec nad Nisou
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná299 m²
Plocha pozemku2.960 m²
Plocha zastavěná178 m²
Užitná plocha přízemí143 m²
Plocha dílen65 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Míst k parkování7
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Jiné
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-12-203
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak
Nádraží Kořenov

Autobus

Autobus
Nádraží Kořenov, Polubný

MHD

MHD
Zastávka Polubný

Obchod

Obchod
COOP, Norma, Lidl, Penny, Billa

Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun