Prodej chaty 3+1 (100 m2), pozemek 313 m2, Na Vodrážce, Sadská, okr. Nymburk

Na Vodrážce 270, Sadská

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pro virtuální prohlídku klikněte zde: https://my.matterport.com/show/?m=RE81Cvc1poX

Exkluzivně nabízíme prodej zděné chaty 3+1 (100 m2) o celkové ploše pozemku 313 m2 v chatové osadě Vodrážka, v obci Sadská, do Prahy na Černý Most po dálnici jen 30 minut. Chata je vytápěna krbovými kamny a elektrickými přímotopy, voda je z vlastní studny, elektřina 230/400 V, odpady jsou svedeny do vlastního septiku. Na pozemku stojí dřevěná kůlna, která slouží na uskladnění nářadí či sezónního nábytku. Před vstupem do chaty je prostorná terasa, na kterou je možno vstupovat z kuchyně či obývacího pokoje.

Hlavní přednosti:
- Jezero Sadská: je vzdáleno pouze 50 m od chaty, v letních dnech je zde krásné koupání na privátní písčité pláži vymezené jen zdejším chatařům za menší roční poplatek;

- V roce 2021 proběhla rozsáhlá rekonstrukce chaty, například: nové rozvody elektrické energie a vody, nová kuchyně se spotřebiči, nová koupelna s italskými obklady a elektrickým vytápěním podlahy, v obývacím pokoji je nová barva na podlaze z Londýna (Farrow and Ball), nová okna a dveře v přízemí, nový koberec v ložnici v patře, 4 cm izolace pod střechou;

- Krb na dřevo v obývacím pokoji.

- Lokalita: menší obchůdek s potravinami u jezera v Sadské. V Sadské je kompletní občanská vybavenost. Velmi oblíbená je také polabská cyklostezka z Nymburka do Poděbrad a zpět. V blízkosti je řeka Labe, která umožňuje rybaření nebo procházky podél ní.

- dispozice:
1. nadzemní podlaží: moderní kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj s krbem, technická místnost, koupelna s vytápěním v podlaze s vanou a sprchovým koutem, umyvadlem a WC;
2. nadzemní podlaží: dvě ložnice, a zastřešený balkon. Druhý pokoj je větších rozměrů a je tedy možnost ho rozdělit na dva menší. Ložnice jsou vybaveny klimatizací.


Rádi Vám doporučujeme tuto chatu v klidné lokalitě lesa s jezerem na koupání, příjemném dosahu do Prahy. Rádi Vám pomůžeme s hypotéčním úvěrem. Volejte pro osobní prohlídku či pro více informací!

Prodej chaty 3+1 (100 m2), pozemek 313 m2, Na Vodrážce, Sadská, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně právního servisu
KategorieChalupa
LokalitaNa Vodrážce 270, Sadská
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha podlahová100 m²
Plocha pozemku313 m²
Plocha zastavěná67 m²
Plocha zahrady246 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaRekreační
Rok výstavby1996
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Balkónano
KomunikaceBetonová, Neupravená
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky110022613
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Večerka

Večerka
Jezero Sadská

Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA