Prodej roubené chalupy 241m², pozemek 950m²

Zahrádky 25

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rádi bychom Vám nabídli překrásnou roubenou chalupu o užitné ploše 241m² a pozemku o výměře 950m², která se nachází v osadě Karba v Zahrádkách u České Lípy v Libereckém kraji.

První dochované zmínky o chalupě jsou z roku 1850. Původně tato nemovitost sloužila jako hostinec s již nedochovanou tančírnou a pozůstatky vyhlídky na protější pískovcové skále.
Tato roubenka je dispozičně situována do dvou nadzemních podlaží a půdního prostoru. Přízemí je zděné a sestává z předsíně, dílny, schodů do druhého patra, koupelny s vanou, chodby, malebné pivnice, obývacího pokoje a kuchyně.
Druhé patro je dřevěné, roubené a sestává z chodby, která propojuje pánský pokoj, dětský pokoj, útulnou lodžii s posezením, druhou kuchyň a balkón s výhledem na Robečský potok, pískovcové skály a lesy. Za kuchyní v druhém nadzemním patře se dále nachází obývací pokoj s krbovými kamny a další dvě ložnice.
Dále je možnost vyjít po schodech z chodby do 3. nadzemního podlaží, kde vás přivítá obrovský půdního prostor.
Střecha chalupy je sedlová s eternitovou krytinou. Podlahy v přízemí - betonová mazanina a v patře prkna. Okna dvojitá, dřevěná.
Druhá koupelna s vanou a WC se nachází ve zděném přístavku a je přístupna samostatným vchodem ze zahrady.
Chalupa je vytápěna kamny na tuhá paliva, připojena na elektrickou energii, voda je odebírána z vlastní studny a ohřívána bojlerem, odpady jsou svedeny do jímky.
Součástí chalupy je pozemek užívaný jako zahrada s travnatým porostem, stromy, keři, políčky a slunným altánem s výhledem do okolí.
Chalupa se prodává včetně veškerého vybavení.

Tato nemovitost se nachází uprostřed nádherné přírody v romantické osadě Karba, plné roubených chalup v údolí Robečského potoka a na kraji stezky národní přírodní památky Peklo. Nabízí skvělou možnost užívat si klidu, přírody a malebného prostředí. Pokud hledáte útočiště od městského ruchu, tato chalupa je tou správnou volbou pro vás! V Zahrádkách, které jsou vzdálené 10 min. pěší chůzí je obchod, pošta, restaurace, cukrárna atd. Veškerá občanská vybavenost se nachází v České Lípě vzdálené 8km.

Jestli vás nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací.

Prodej roubené chalupy 241m², pozemek 950m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChalupa
LokalitaZahrádky 25
OkresČeská Lípa
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná241 m²
Plocha pozemku950 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSamota
ZástavbaRekreační
Rok výstavby1850
ZařízenýČástečně
OchranaOchranné pásmo
Balkónano
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09432274
Kontaktovat makléře
Ing. Erik Šulc
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-erik-sulc
IČ: 08629048

Jsem spolehlivý a upřímný realitní makléř s certifikací a se zaměřením na potřeby a osobní přání klientů. Práce v realitách je pro mě životní styl, který prožívám naplno a své tempo nehodlám snižovat. Chci, aby moje uskutečněné prodeje a pronájmy nemovitostí vedly k tomu, že klient bude naprosto spokojen a v budoucnu se na mě s radostí a důvěrou opět obrátí.

Kontaktovat makléře
bgIng. Erik Šulc