Prodej rekreačního domku 4+kk, s pozemkem 375 m2, obec Černíny

Černíny

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Nevybavený
  • Zahrada
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivně rekreačního domku s dispozicí 4+kk o velikosti 50 m2 na vlastním pozemku 324 m2, v obci Černíny - Vidlák, okr. Kutná Hora.

Chata je přízemní a nachází se v ní obývací pokoj, ložnice, jídelna s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a dále elektrický bojler. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, elektrickým dvojvařičem a lednicí.

Na pozemku je kromě chaty také venkovní pergola s posezením a dvě kolny. Zahrada je udržovaná, jsou zde vzrostlé okrasné i ovocné stromy, keře a květiny. Pozemek je oplocený. Chata je napojena na vlastní studnu (hloubka studny cca 4,5 m, voda je již ve 2 metrech), elektřinu, která slouží k vaření a ohřevu vody. Odpad je řešen vlastním septikem. Chata je vytápěna kamny na tuhá paliva.

Jedná se o zateplenou dřevostavbu, částečně je podsklepenou. Před 3 lety proběhla rekonstrukce chaty – byla provedena výměna oken za plastová, celkové zateplení objektu, nainstalována nová sprcha a toaleta. Při rekonstrukci došlo ke změně dispozice na 4+kk. Nová místnost byla udělána z původní verandy, která teď může sloužit např. jako menší pracovna.
Velmi pěkná klidná lokalita. Chata je vhodná pro milovníky relaxace, houbaření a procházek do přírody. V letním období se můžete vykoupat v nedalekém rybníku Vidlák. Na své si zde přijdou i vášniví rybáři, kteří ocení klid a krásnou přírodu. Veškerá občanská vybavenost je v nedaleké obci Zbraslavice. Dobrá dopravní obslužnost – vlaková zastávka (směr Zruč nad Sázavou – Kutná Hora, Kolín) je vzdálena cca 200 m od chaty. Nájezd na dálnici D1 (směr Praha – Brno) je vzdálený 23 km asi 20 minut jízdy autem.

Zahrádka nabízí velmi krásné a klidné prostředí k relaxaci a zároveň výbornou dostupnost z Kutné Hory i Zruče na Sázavou. Koupi této chaty se zahrádkou Vám velmi vřele doporučuji!

V případě zájmu, prosím kontaktujte makléře nemovitosti.

Prodej rekreačního domku 4+kk, s pozemkem 375 m2, obec Černíny

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieChata
LokalitaČerníny
OkresKutná Hora
Velikost4 pokoje
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová50 m²
Plocha pozemku375 m²
Plocha zastavěná51 m²
Plocha zahrady324 m²
Plocha dílen4 m²
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZařízenýNe
Sklepano (10 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-12-064
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder