Prodej chaty 3+kk, 64 m², pozemek 1075 m², Hradištko – Kersko

Hradištko 497

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi zděnou a z části dřevěnou chatu o dispozici 3+kk s užitnou plochou 64 m² a celkovou výměrou pozemku 1075 m² v obci Hradištko – Kersko, okrese Nymburk. Chata se nachází na velmi krásném místě přímo u Kerského lesa, a lze ji užívat celoročně, tzn. k trvalému bydlení. V roce 2013 proběhla rekonstrukce, tj. nová střešní plechová krytina, poctivé zateplení, dřevěná okna (eurookna), rozvody vody (plast), elektřiny (měď), zděná přístavba, kde se nachází ložnice včetně nové vestavěné skříně na míru, dále proběhla v roce 2020 kompletní rekonstrukce koupelny. Vytápění chaty je řešené infrapanely – topnými obrazy či krbovými kamny na dřevo, bojler na ohřev vody, elektřina 230 – 400 V. Na pozemku se nachází kopaná studena hluboká 5 m, jímka (6 m³) a dvě nádrže (100 l) na dešťovou vodu. Na pozemku stojí dřevěná pergola pro příjemně strávené dny s rodinou nebo přáteli, kolna a parkovací stání na zámkové dlažbě pod střechou. Na zahradě je dostatek soukromí s přímým vstupem do lesa.

Dispozice chaty:
Zádveří, obývací pokoj s krbovými kamny, chodba, kuchyň, pokoj, ložnice s vestavěnou šatní skříní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Občanská vybavenost v obci:
ZŠ, MŠ, obchod s potravinami, lékař, restaurace, hospůdky, knihovna, jezdecká škola, nejbližší pošta cca 5 km v Sadské (5 min. autem), kde se nachází písečné jezero. Veškerá občanská vybavenost ve městě Nymburk (12 km, 12 min. autem): nemocnice, poliklinika, finanční úřad, úřad práce, Lidl, Kaufland, Penny, Alber a jiné.

Dopravní spojení:
Autobus (autobusové zastávky přímo v obci), vlakové spojení například z Lysé nad Labem směr na Prahu, dálnice. Obec Hradištko – Kersko se nachází 30 km od Prahy (Černý most).

Zajímavá místa v okolí obce: osada Kersko – Hrabalova stezka, restaurace Hájenka, minerální Svatojosefský pramen (v blízkosti restaurace u Pramene), Lesní ateliér Kuba a další…

V případě zájmu o prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Prodej chaty 3+kk, 64 m², pozemek 1075 m², Hradištko – Kersko

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaHradištko 497
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
Plocha užitná64 m²
Plocha pozemku1.075 m²
Plocha zastavěná79 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ParkováníAno
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníJiné
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-12-018
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová