Prodej, Chata, 78m² - Ivančice

Ivančice

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Brňáci pozor! Hned za humny města, v ohbí řeky Jihlavy, se nachází romantická chatová oblast evokující staré zlaté časy českého trampingu. A uprostřed této nádherné přírody, ve stínu vzrostlých buků, exkluzivně nabízíme rekreační chatu na vlastním pozemku. I když je chata téměř v centru osady, její poloha garantuje dostatečnou míru soukromí, navíc se nachází pár desítek metrů od řeky Jihlavy. Chata prošla rekonstrukcí střechy, před pěti lety nová fasáda a výměna oken. Má vlastní venkovní sezení a místo pro ohniště, samozřejmě vše si můžete upravit podle Vašich představ.
Zastavěná plocha chaty činí 45 m2, užitná plocha 78 m2 + sklepy 25 m2, okolní pozemek 400 m2. V prvním obytném podlaží je obývací pokoj, kuchyňka, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V horním obytném podlaží se nachází dvě ložnice. Vytápění je zajištěno lokálními topidly, ohřev TÚV elektrickým bojlerem. Všechna okna v 1.NP jsou zabezpečena mřížemi. Rozvedena elektroinstalace 230/400 V, voda z vlastní studny, odpadní vody svedeny do septiku. Základy zděné, svislé konstrukce cihlové, stropy dřevěné, střecha dřevo s krytinou ipa.
Už samotný pobyt na chatě Vás musí nabít energií. Pokud byste chtěli věnovat Váš volný čas aktivnímu odpočinku, doporučujeme jednu z mnoha cyklostezek v okolí, kterými se můžete dostat i do hodně vzdálených míst. Pokud raději dáváte přednost pěší turistice, doporučuji návštěvu některých vyhlášených turistických míst: rozhledny Alfonse Muchy a Vladimíra Menšíka, hradiště Ivančice, ivančickou Křížovou cestu, populární Ivančický viadukt nebo přímo samotné město Ivančice. A jestliže se budete chtít věnovat koupání a lenošení, necelých tři sta metrů od chaty naleznete naproti Stříbrského mlýna veřejné přírodní koupaliště na jezu. Poblíž chaty je možné využít několik restaurací a občerstvení, v pojezdové vzdálenosti jsou obchody a další vybavení. K chatě je možno dojet osobním vozidlem.
Domluvte si prohlídku a přijďte se přesvědčit.

Prodej, Chata, 78m² - Ivančice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieChata
LokalitaIvančice
OkresBrno-venkov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná78 m²
Plocha podlahová78 m²
Plocha pozemku53 m²
Plocha zahrady150 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
Rok výstavby1975
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (8 m²)
Sklepano (8 m²)
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-313
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová