Chata 54 m² s terasou - Kozojedy

Kozojedy

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásnou originální chatu v žádané oblasti Kozojedy u Jevan a Kostelce nad Černými lesy. Chata se nachází v rekreační oblasti na vlastním pozemku o rozloze 99m² a prošla kompletní rekonstrukcí.
Chata, jejíž nosnou konstrukcí je původní dřevostavba (rámová konstrukce), byla ošetřena a kompletně zateplena (celkem 25 cm stěny, 15 cm střecha) vč. instalace parozábrany, nová dřevěná fasáda z půlkulatin, nová kastlová okna, nová elektroinstalace (měď), nové rozvody vody a odpady, nové dveře, nové interiérové obložení dřevem a kamenem. Plechová střešní krytina. Dřevostavba udržuje díky izolaci a zateplení v zimně i v létě příjemné klima.
Uvnitř chaty o užitné ploše 54 m² se v přízemí nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a wc se sprchovým koutem. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s varnou deskou a troubou značky Bosch. V pokoji jsou umístěna litinová kamna na tuhá paliva pro vytápění. Déle je zde prostorné patro a dřevěné schodiště s ručně dělaným zábradlím. Celý interiér disponuje dřevěnými a dalšími prvky vyráběnými na míru.
Voda je v chatě přivedena užitková z vlastního vodohospodářského systému, který využívá vodu dešťovou a z říčky, jenž je upravena pomocí filtrů a následně rozvedena do kuchyně, sprchy a wc. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Pitnou vodu nabízí voda balená, což je u podobných rekreačních nemovitostí standardní. Odpad je zde řešen trativodem. K chatě náleží prostorná terasa s dřevěnou podlahou a kůlna. Kolem chaty byla vystavěna ze tří stran nákladná opěrná zeď a zpevnění ze železobetonu a ztraceného bednění k zajištění stability.
Chata je dostupná z Prahy do 25 minut a přesto leží v krásné přírodě a v dosahu okolních měst. Je zde naučná stezka Údolím Šembery a turistické trasy, po kterých s můžete dostat například ke zřícenině hrádku Šember, na hrad Tuchoraz či do Arboreta Fakulty lesnické a dřevařské.
K chatě lze přikoupit sousední chatu po dokončení projektu. Více informací u makléře.

Strana prodávající si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci na základě jeho zvolených kritérií.

Tímto Vás zvu na prohlídku této jedinečné chaty.

Chata 54 m² s terasou - Kozojedy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieChata
LokalitaKozojedy
OkresPraha-východ
VelikostAtypický
Plocha užitná54 m²
Plocha pozemku99 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14222152
Kontaktovat makléře