Apartmán 2+kk/T,PS, 50m2, Živohošť, Křečovice, okr. Benešov

Živohošť 19, Křečovice

Prodej, Chata
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
3 250 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nová Živohošť a Slapská Přehrada.
Neodmyslitelné spojení, které již desítky let vyhledávají všichni, kdo mají rádi vodu, koupání, slunce, písečné pláže, aktivní odpočinek, ale třeba i jen krásnou přírodu, relax, houbaření...
V 50. letech minulého století, došlo zatopením vesnice Živohošť ke vzniku Slapské přehradní nádrže a oba břehy se staly vyhledávaným místem pro výstavby chat a rekreačních objektů. Dodnes je Nová Živohošť atraktivní a dynamicky se rozvíjející lokalitou pro zejména letní dovolené a s tím spojené aktivity. Moderní podoba tak dnes nabízí mariny a kotviště pro soukromé lodě a plavidla, veškeré vodní sporty (vodní lyžování, jet ski, windsurfing, jachtaření, potápění, paddleboarding...atd.), cyklovýlety nebo i nedaleká golfová hřiště. K tomu zde naleznete spoustu tradičních, ale i nově vzniklých restaurací či hospůdek.
No a toto všechno můžete zažívat z pohodlí svého vlastního apartmánu v těsné blízkosti vody a již zmíněné mariny.
Zařízený apartmán s dispozicí 2+kk a velikostí 40m2, terasou 10m2 a vlastním parkovacím stáním, je součástí komorního objektu se třemi byty a společnou zahradou o velikosti 1100m2, kde budete mít třetinový podíl a je zde již započatý potenciál pro vybudování dalšího apartmánu, který tak pro vás může být zajímavou investicí.
Ke všem třem apartmánům je k dispozici prostorná zděná kůlna, na zahradní a sezónní věci.
Apartmány jsou napojeny na obecní vodu, el. a vybudována je zcela nová čistička odpadních vod. Každý má také svůj vlastní elektrokotel.
Chcete-li být za necelou hodinu z Prahy ve svém vlastním letním bytě, neváhejte si domluvit prohlídku nebo se třeba jen doptat na další informace. Letošní léto už můžete prožít u vody.

Apartmán 2+kk/T,PS, 50m2, Živohošť, Křečovice, okr. Benešov

Popis nemovitosti

Cena3 250 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaŽivohošť 19, Křečovice
OkresBenešov
Velikost2 pokoje
Plocha užitná50 m²
Plocha pozemku1.100 m²
Plocha zahrady1.100 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
Rok výstavby2014
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Terasaano (10 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední elektrické
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02122223
Kontaktovat makléře
Jaroslav Kareš
CENTURY 21 Premium
+420 739 682 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-kares
IČ: 76335615

Jaroslav Kareš se narodil v Praze, v roce 1976. Vystudoval SOU U Vinohradského hřbitova v Praze obor mechanik opravář pro letadla. Po základní vojenské službě začal pracovat v oblasti gastronomie, kde absolvoval několik kurzů, seminářů a školení na téma obchod a styk se zákazníkem, na jejichž základě nastoupil managerské pozice v předních pražských hotelích a restauracích. V roce 2009 začal působit, jako makléř ve franšízové realitní společnosti Century21, kde se postupem času stal vedoucím týmu s několika úspěchy na tuzemském i celosvětovém poli. Jaroslav Kareš hovoří česky a anglicky.

Kontaktovat makléře
bg