Prodej chaty se sklepem, 70 m² s velkým pozemkem 864 m² u Lužnice v Malšicích u Tábora

Dobřejice 54, Malšice

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Přibližně 100 metrů od půvabné jihočeské řeky Lužnice na Vás čeká pohádková chata s velkým pozemkem ve vyhlášené turistické oblasti Toulava. V její blízkosti naleznete ve vzdálenosti 1 km kemp, 3 km obec Malšice s obchodem, restaurací a vším dalším potřebným pro život, 17 minut jízdy vozem je historické město Tábor a 30 minut pěší chůze obdivovaný Stádlecký řetězový most.
Chata bude pro Vás úplnou oázou a balzámem na duši, daleko od ruchu a stresu všedních dnů. Je zde ticho a klid a další výstavba není povolena.
Na velké a udržované zahradě najdete malé jezírko u kterého můžete spočinout a relaxovat, najde se i kout pro děti a jejich hry. Pak je zde dřevník a kůlna s druhým sociálním zařízením, nebude tedy nutné se pokaždé přezouvat... :-) Dále zde máte vrtanou studnu s dostatkem vody a septik. Samozřejmostí je přípojka elektrického proudu 220/380 a sklep pod chatou. Rovněž bylo započato zateplení půdního prostoru, tím získáte například dvě pěkné ložnice.
Zkrátka idylické místo na odpočinek s možností úprav dle vlastních představ, a to nejen k rekreaci ale také třeba k trvalému obývání.
Chatu je možné předat po složení kupní ceny okamžitě. V případě vážného zájmu a rychlého jednání je možné jednání o ceně.

Prodej chaty se sklepem, 70 m² s velkým pozemkem 864 m² u Lužnice v Malšicích u Tábora

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaDobřejice 54, Malšice
OkresTábor
Velikost2 pokoje
Plocha užitná71 m²
Plocha pozemku864 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
Sklepano
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14422143
Kontaktovat makléře