Prostorná chata v Údolí Bílého potoka

Maršov 3

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Vybavený
prodáno

včetně poplatků, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostornou chatu s vlastním pozemkem v krásné přírodě chráněného území přírodního parku Údolí Bílého potoka v blízkosti obce Maršov.
Chata o dispozici 4+1 má zastavěnou plochu 48 m2, má dvě nadzemní podlaží, prostornou půdu a je částečně podsklepená. V přízemí se nachází hlavní obytný prostor s dřevěnou galerií. Obývací pokoj disponuje krbem na tuhá paliva, na něho navazuje kuchyně vybavená elektrickým sporákem s troubou, dřezem, pracovní plochou, lednicí a kuchyňský kout s jídelním stolem. V přízemí se dále nachází ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a předsíň. V patře domu jsou další dvě ložnice a otevřená galerie se vstupem na balkon. Z galerie je vstup do půdních prostor, které je možno využít jako další pokoj, hernu či úložný prostor.
Chata byla postavena v roce 1974, je dřevěná, má plechovou střechu, dřevěná okna. Rekonstrukce z roku 2010 zahrnovala novou koupelnu, obklady a dlažby, elektrický bojler, rozvody elektřiny, rekonstrukci a zateplení půdy.Do chaty je přivedena elektřina, voda je z vlastní vrtané studny, odpady svedeny do septiku. Vytápění je elektrickými přímotopy a krbem, ohřev vody elektrickým bojlerem.
Přírodní park je oblíbeným turistickým cílem, v okolí jsou také cyklostezky, staré mlýny, osada Šmelcovna. Vzdálenost do Veverské Bítýšky je 10 km, do Brna 30 km. 

Prostorná chata v Údolí Bílého potoka

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize
KategorieChata
LokalitaMaršov 3
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná110 m²
Plocha podlahová75 m²
Plocha pozemku1.206 m²
Plocha zastavěná48 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
Balkónano (2 m²)
Terasaano (14 m²)
Sklepano (12 m²)
KomunikaceNeupravená
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky114-02-075
Kontaktovat makléře