Prodej chaty 67 m2, pozemek 426 m2, Mnichovice

Květinová 39, Mnichovice

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi stavbu pro rodinnou rekreaci o dispozici 3+kk a užitné ploše 67 m2 na mírně svažitém pozemku o velikosti 426 m2 v oblíbené obci Mnichovice v zástavbě chat a rodinných domů.
Stavba stojí na betonových základech s kamennou podezdívkou, kde jedna polovina je zděná, druhá polovina dřevostavba. V prvním patře se nachází sklep, technická místnost, WC a koupelna s bojlerem. Ve druhém patře je k dispozici kuchyň s plynovým sporákem, obývací pokoj s kamny a dvě ložnice. IS: voda ze studny, odpad řešen jímkou, plyn (lahev propan-butan), elektřina.
Stavba se nachází na pozemku s okrasnou zahradou se vzrostlou jabloní, švestkou, rybízovými keři, jahodami a malinami. Na zahradě naleznete také kůlnu na nářadí.
Místo nabízí možnost příjemných procházek a sportování (sjezdovka). Za chatou je les i cyklostezky. Ladův kraj. Obec poskytuje kompletní občanskou vybavenost – školu, školku, dětského i praktického lékaře, tenisovou halu, restaurace, obchody, lékárnu, vlakové nádraží, cukrárnu, kadeřnictví či kosmetiku. Jednou z největších výhod je i výborná dopravní dostupnost do centra Prahy – autem 20 minut, vlakem 35 minut na Hlavní nádraží.
Nemovitost se podle platného Územního plánu nachází v oblasti s možností rekreačního nebo trvalého bydlení a počítá již se zasíťováním městské kanalizace a vodovodního řádu.
Chata je vhodná k rekreaci či po úpravách k trvalému bydlení, případně celkové rekonstrukci podle požadavků nového vlastníka. Ráda Vám nemovitost osobně představím.

Prodej chaty 67 m2, pozemek 426 m2, Mnichovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieChata
LokalitaKvětinová 39, Mnichovice
OkresPraha-východ
Velikost3 pokoje
Plocha užitná67 m²
Plocha pozemku426 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Výtahne
Sklepano
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14222031
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.