Prodej chaty 36m², Šemnice - Dubina

Šemnice - Dubina

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Vybavený
prodáno

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pokud hledáte místo, kde byste si mohli po náročném týdnu odpočinout a nechat všechny starosti za hlavou, mám pro Vás nemovitost, která by tyto Vaše požadavky mohla naplnit.

Danou nemovitostí je chata v chatové osadě Dubina ležící 10km od Karlových Varů na silnici směr Lázně Kyselka. Chatová oblast se nachází v sousedství řeky Ohře na svažitém pozemku, je oplocená a má samostatné parkoviště.

Nabízená nemovitost má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, zastavenou plochu 17m2 a je postavena na vlastním oploceném pozemku o velikosti 419m2.

V přízemí chaty se nachází vstupní předsíň (2,7m2), obývací pokoj vybavený krbem (12,7m2), který zajišťuje vytápění, kuchyně (7m2) a koupelna s vanou a WC (2,8m2). Podkroví (11m2), do kterého je přístup po schodech z pokoje, slouží jako místnost na spaní a jsou zde úložné prostory. V suterénu je sklep (9,8m2), který lze využít částečně jako dílnu a prostor pro uložení věcí. Rozvody v chatě jsou nové a poskytují napojení na 230V a 400V, dále je připojena celoročně na přívod pitné vody ze společného obecního řadu, odpad je zde řešen vlastním septikem. V období květen až říjen chatová oblast poskytuje též užitkovou vodu z místního potoka na zalévání.

Zahrada vybízí k odpočinku, nachází se zde pergola s grilem a dětský herní domek s trampolínou, ale lze ji též využít pro pěstování květin či zeleniny.

Nespornou výhodou lokality je jak krátká vzdálenost do Karlových Varů (10km), tak přímo dostupná okolní příroda (Mattoniho cesta do Lázní Kyselka, Naučná stezka skalních skřítků, rozhledna Bučina, řeka Ohře se zastávkou vodáků v místní restauraci). V obci se nachází též celoročně otevřená restaurace, obchod Coop a obecní úřad.

Všechny tyto vyjmenované atributy dělají z této nemovitosti oázu klidu a potřebného odpočinku, a proto Vám vřele doporučuji její prohlídku, kdy si uděláte o tomto romantickém místě vlastní představu.

V rámci financování lze převzít hypoteční úvěr u Komerční banky, kdy zbývá doplatit 830tis. s úrokem 1,99% s koncem fixace 3/2024.

Těším se na Vaše další dotazy a osobní setkání při prohlídce nemovitosti.

Prodej chaty 36m², Šemnice - Dubina

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaŠemnice - Dubina
OkresKarlovy Vary
Velikost3 pokoje
Plocha užitná46 m²
Plocha pozemku419 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Rok výstavby1978
ZařízenýAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníJiné
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432190
Kontaktovat makléře