Prodej chaty s pozemkem 1 300 m2, Vlastějovice

Vlastějovice

Prodej, Chata
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
2 990 000 Kč

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi rekreační chatu na vlastním krásném pozemku o velikosti 1 300 m2 v obci Vlastějovice, okr. Kutná Hora.

Chata se nachází na pravém břehu řeky Sázavy v malebné obci Vlastějovice, poblíž Zruče nad Sázavou. Jedná se o samostatně stojící dobře udržovanou dřevěnou chatu s přiléhající zakrytou verandou, kde se nachází posezení, gril, krb, udírna, prostor pro relaxaci, vířivka apod. Zastavěná plocha je 40 m2 a plocha zahrady je 1 300 m2. Chata se nachází na jižním svahu s nádherným výhledem na zahradu a okolí.

Dovnitř chaty vcházíte přes zastřešenou verandu, vstupuje se přímo do kuchyně, kde jsou krbová kamna na tuhá paliva. Kuchyň je zařízená kuchyňskou linkou, elektrickým dvojvařičem, skříňkou na potraviny a mikrovlnou troubou. Z kuchyně se přes jídelní kout vchází otevřeným vstupem do dětského pokojíčku. Z kuchyně je vstup také do samostatné uzavřené ložnice, v níž nejsou kamna, dále se z kuchyně vstupuje i do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Na pozemku se nachází několik vzrostlých stromů, pískoviště a bazén.

Pozemek je oplocen, vstup na pozemek zajišťují jak pojízdná vrata, tak branka. Příjezdová cesta je štěrková. V komunikaci je jak vodovod, tak kanalizace, na pozemku se nachází vodovodní šachta. V současné chvíli je chata připojena na lokální pramen vody a odpady jsou řešeny vlastní jímkou na pozemku.

V obci Vlastějovice naleznete základní občanskou vybavenost (potraviny, pošta, škola, školka atd.). Veškerá občanská vybavenost je pak v nedaleké Zruči nad Sázavou či Ledči nad Sázavou. Dojezd do Prahy či Brna zajišťuje kromě vlaku (linka S80 směr Ledeč nad Sázavou – Čerčany), také autobus linky 776 směr Zruč nad Sázavou a autem po D1 (sjezd na 56. km) je dojezd do Prahy cca 1 hodina a do Brna 1,5 hodiny.

V okolí je nádherná příroda vhodná pro houbaření, možnost koupání, vodáctví a rybaření v nedaleké Sázavě. Okolí Sázavy patří k nejpůvabnějším koutům naší země, k tomu se přidává nespočet kulturních památek a zajímavostí. Pro své výlety můžete vyrazit na nedaleký zámek ve Zruči nad Sázanou, pivovar v Kácově, hrad v Ledči nad Sázavou či zámek přímo v obci Vlastějovice. Děti i dospělé pak určitě nadchne projížďka legendárním Posázavským Pacifikem. Krásná poloha obce a malebné okolí řeky Sázavy s možností podnikání nádherných, ať už pěších, cyklistických či vodáckých výletů po okolí, vede k velké návštěvnosti tohoto kraje a rozvoji turismu.

Pokud máte rádi turistiku, vodáctví a hledáte rekreační chatu v klidném prostředí je tato nabídka určená právě pro vás.

Doporučujeme prohlídku! Čas prohlídky si rezervujte u makléře.

Prodej chaty s pozemkem 1 300 m2, Vlastějovice

Popis nemovitosti

Cena2 990 000 Kč + provize RK
KategorieChata
LokalitaVlastějovice
OkresKutná Hora
Velikost2 pokoje
Plocha užitná40 m²
Plocha pozemku1.300 m²
Plocha zastavěná40 m²
Plocha zahrady1.300 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýČástečně
KomunikaceŠtěrková
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08122044
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder