Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej zděné chaty u Sázavy, Vlkančice, osada Stará Hůra

Vlkančice 309

Prodej, Chata
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
4 800 000 Kč

cena včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme na prodej zděnou chatu ze 70. let v malebné posázavské obci Vlkančice, konkrétně v osadě Stará Hůra. Udržovaná chata je dvojpodlažní a částečně podsklepená. V přízemí domu se nachází zádveří, samostatná kuchyně, koupelna a obývací pokoj, který je otevřený až ke krovu. Z obývacího pokoje se dostaneme na balkon, odkud se nám naskytne krásný a uklidňující výhled do otevřeného údolí a na zahradu. Z obývacího pokoje se po dřevěném schodišti dostaneme do podkroví, kde jsou 2 samostatné ložnice. Dům je částečně podsklepen. Dále je tu vedlejší stavba zahradního domku na dřevo a nářadí a přístřešek na auto. Chata je napojena na elektřinu, má vlastní kopanou studnu a rozvedenou vodu po chatě, odpad řešen jímkou, je sem také přiveden internet od místního poskytovatele, vytápění krbovými kamny. Chata je vhodná jak na víkendy a prázdniny, tak ji lze adaptovat k trvalému bydlení. V okolí najdete rozsáhlé lesy, rybník, cyklostezky, řeku Sázavu oblíbenou rybáři i vodáky. Spojení do Prahy autem 45 min, autobusem 1 hod na metro C Háje a nebo něco přes hodinu příměstským vlakem linky S na Nádraží Vršovice. Linky mají ve špičce interval 1 hod a o víkendu 2 hodiny.
Vlkančice se nacházejí mezi Stříbrnou skalicí a Sázavou, kde najdeme veškerou občanskou vybavenost. K nemovitosti vede obecní cesta, je možné její koupi financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku.

Prodej zděné chaty u Sázavy, Vlkančice, osada Stará Hůra

Popis nemovitosti

Cena4 800 000 Kč cena včetně provize RK
KategorieChata
LokalitaVlkančice 309
OkresPraha-východ
Velikost3 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová60 m²
Plocha pozemku698 m²
Plocha zastavěná40 m²
Plocha zahrady698 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ZařízenýČástečně
Balkónano (10 m²)
Sklepano (15 m²)
KomunikaceZpevněná
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Elektřina120V, 230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01742048
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová