Bytový dům na skvělé adrese vhodný pro novou výstavbu

Hlaváčkova, Praha - Košíře

Prodej, Činžovní domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Činžovní dům
prodáno

cena vč. právního servisu a provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Prodej menšího bytového domu s dvorem v rozvojové oblasti Prahy 5 - Košířích. Dům prošel v loňském roce nutnou minimální rekonstukcí (nové rozvody elektřiny, vytápění, sprchy, WC, kuchyňka), nyní je provozován jako ubytovna. Je vhodný ke kompletní rekonstukci a přestavbě na bytový dům. Je napojen na všechny inženýrské sítě vč. plynu. V okolí je velice nesourodá zástavba, předpokládáná výška povolené stavby jsou minimálně 3 patra. V okolí je kompletní občanská vybavenost, zastávka tramvají a autobusů Klamovka je 200 m, metro Anděl 3 zastávky tramvají, nebo 1,5 km pěšky.

Bytový dům na skvělé adrese vhodný pro novou výstavbu

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena vč. právního servisu a provize RK
KategorieČinžovní domy
LokalitaHlaváčkova, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíJiný
Plocha užitná350 m²
Plocha podlahová250 m²
Plocha pozemku168 m²
Plocha zastavěná128 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Typ domuPatrový
Rok výstavby1885
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-104-329065
Kontaktovat makléře
Sylvie Kalinová
CENTURY 21 Alex
+420 607 750 067
[email protected]
www.century21.cz/makler-sylvie-kalinova
IČ: 05408741

"Po studiu vydavatelské činnosti, reklamy a médií jsem se věnovala marketingu a obchodu v realitní sféře. Spolupracovala jsem s developery, investory, správci nemovitostí, subdodavateli, právníky a dalšími. Vždy mě bavilo propojovat marketing s obchodní činností, tyto dvě oblasti se společně perfektně doplňují a já s nimi pracuji i v současné realitní praxi.
Ráda se postarám o vaši nemovitost od první myšlenky na prodej přes profesionální focení, propracovanou inzerci, kompletní prodejní servis, až po převody energií. Pokud hledáte pronájem kanceláří, obchodních prostor, hal a skladů, ráda se hledání chopím a spolu s vámi najdu nejvhodnější prostory a pomohu s vyjednáním výhodných podmínek. Stále si udržuji přehled o současném trhu a snažím se být všestranná."

Kontaktovat makléře
bgSylvie Kalinová