Prodej garáže blízko centra Brna

Sazenice, Brno

Prodej, Garáže
790 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Ke koupi nabízíme zděnou, řadovou garáž v osobním vlastnictví, která se nachází nedaleko centra Brna na ulici Sazenice. Garáž je postavena na vlastním pozemku, je nově vymalovaná, má betonovou podlahu a její rozměry jsou 2.81 x 5,40 m, užitná plocha činí 19 m2. Do garáže je přivedena elektřina. Dvoukřídlá plechová vrata jsou vybavena dvěma zámky a petlicí. Garáž je připravena k využití parkování nebo uskladnění věcí bez dalších nutných investic. Příjezd ke garáži je po veřejné komunikaci. Garáž se nachází cca 200 m od autobusové zastávky Sazenice, odkud je dobré spojení nejen do centra (bus č. 40,67,64,74,48, N95). Cena k jednání.

Prodej garáže blízko centra Brna

Popis nemovitosti

Cena790 000 Kč
KategorieGaráže
LokalitaSazenice, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná19 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05425288
Kontaktovat makléře
Ivana Filousová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ivana-filousova
IČ: 68134495

"Dovolte, abych se Vám nyní představila.
V realitách se pohybuji od roku 2001 a mám za sebou stovky zdárně uzavřených obchodních případů. Vím, že prodat či koupit nemovitost je velmi důležité životní rozhodnutí. Vím také, že ne každý klient si je vědom, co obnáší prodej, nákup či pronájem nemovitosti. S tím vším Vám velice ráda poradím a pomohu.

Věnuji se prodeji bytů, domů, pozemků a rekreačních objektů. Působím v Brně a okolí.

Vždy respektuji potřeby mých klientů a kladu důraz na individuální přístup. Každý z nás má jiné důvody k prodeji či nákupu nemovitosti a pro každého je důležité něco jiného. Někdo se dostal do složité životní situace a tu potřebuje řešit rychle a někdo jiný na prodej či koupi nespěchá a je pro něho důležitá spíše výsledná cena, lokalita nebo stav nemovitosti apod.

Nechci Vám za každou cenu prodat moje služby, ale jde mi především o Vaši spokojenost. To je pro mě ta nejlepší odměna a také důvod proč mě i po šestnácti letech tato práce stále baví a naplňuje.
Pokud tedy chcete prodat, koupit či pronajmout svoji nemovitost, neváhejte se na mě obrátit.
JSEM TU PRO VÁS – JSEM VAŠE REALITNÍ MAKLÉŘKA."

Kontaktovat makléře
bgIvana Filousová